Filter
Kursus
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find kurser og korte kurser i Asiatiske virksomhedsstudier

Kurser tilbyder yderligere licens eller certificering for specialiserede felter eller job. De fleste er tilgængelige gennem kollegier, universiteter og faglige institutioner.

Hvad er et kursus i asiatisk virksomhed? Udvid potentialet for din forretningshensyn med et asiatisk perspektiv. De fleste virksomheder har et vestligt fokus, men virksomheder, der vælger at udvide sig til asiatiske markeder, har brug for medarbejdere, der ved, hvordan de kommunikerer og arbejder med et andet forretningsperspektiv. De fleste af disse kurser eller seminarer tilbydes i Asien med fuld nedsænkning i asiatiske forretningspraksis og kulturer og muligheder for at samarbejde med virksomhedsledere. Fra ledige to-dages seminarer til månedslange licenskurser tilbyder disse klasser et internationalt perspektiv.

At lære kompleksiteten i andre kulturer og hvordan de arbejder i erhvervslivet, de økonomiske og politiske riger hjælper kursusdeltagere ikke kun i erhvervssituationer, men også i deres lokalsamfund og interpersonelle relationer. Ledelseskompetencer og evne til at skelne mellem økonomiske risikofaktorer bærer i alle aspekter af erhvervslivet både i indlandet og i udlandet, og de kan bruges i de studerendes personlige liv.

Omkostningerne ved at deltage i et af disse seminarer eller kurser varierer afhængigt af land og varighed. Interesserede personer bør undersøge deres valgte kursus sammen med fly, logi og madomkostninger, før de træffer en beslutning.

Et kursus i asiatisk virksomhed forbereder eleverne til at arbejde sammen med asiatiske forretningsfolk. Mange virksomheder har en global tilstedeværelse eller søger at øge deres forretnings partnerskab og arbejde med asiatiske lande fra Kina og Japan til Malaysia. Medarbejdere, der besidder indviklet kendskab til de forskellige kulturelle normer og hvordan asiatere driver forretninger, er ofte bedre rustet til at håndtere disse transaktioner. Iværksættere, der ønsker at udvide deres globale omfang, kan også drage fordel af dette kursus.

De fleste kurser tilbydes på internationale campusser i et kortfristet, fuldtidsindmeldingsformat. Udvid din karriere med en søgning efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Asiatiske virksomhedsstudier

Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)

Dette to-dages seminar vil uddanne dig til at vurdere og håndtere kunder i B2B sektoren i Asien.Kurset lærer dig en struktureret tilgang ... [+]

B2B Kunde Vurdering i Asien

Kursusoversigt

Dette to-dages seminar vil uddanne dig til at vurdere og håndtere kunder i B2B sektoren i Asien. Kurset lærer du en struktureret tilgang til at vurdere produktets egnethed i forhold til konkurrenten tilbud, kvantificere størrelsen af ​​markederne og teste disse markeder uden at påtage sig for stor en risiko. Derudover seminaret giver en introduktion til at etablere salgskanaler, forbereder produktlancering kampagner og styre relationer med dine key accounts.

&nbsp

&nbsp

Hvorfor skal du deltage?

Vurdere kunder i B2B sektoren, vælge en passende salgsstrategi blandt forvirrende alternativer og administration af dine vigtigste kunder er afgørende for din succes på lang sigt og rentabilitet i Asien.Dette to-dages seminar udstyrer dig med professionelle værktøjer til at etablere holdbare, effektive og lønsomme salgskanaler i Asien. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Januar 2020
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk