ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Kunststudier i USA

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Deltid Executive kurser i Kunststudier i USA. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

10 Resultater i Kunststudier, USA Filter

HTML, CSS og Web Design Circuit Course

General Assembly
Online Deltid 10 uger Kontakt skolen USA USA Online

Design og bygg smukke, lydhøre websites ved hjælp af HTML og CSS.

Kursus - hvordan man laver en hjemmeside

Treehouse
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA USA Online

Hvis du aldrig har bygget en hjemmeside før, og du har ingen kodning eller design erfaring, er dette stedet at starte. I dette projekt, vi lærer at opbygge en moderne portefølje hjemmeside for computere, tablets og mobile enheder. Vi starter med grundlæggende HTML og CSS syntaks. Dernæst lærer vi hvordan man opbygger brugerdefinerede websider med et billedgalleri og kontakt side. Endelig går vi gennem hvordan du deler en hjemmeside live på nettet.

Kursus - Ruby on Rails 5 basics

Treehouse
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA USA Online

I dette kursus vil vi oprette en simpel blogging app med blot en håndfuld Rails kommandoer. Derefter vil vi dykke ned i det, vi har lavet, og hjælpe dig virkelig at forstå, hvad der foregår. Vi viser dig, hvordan man arbejder med modeller, synspunkter og controllere til hurtigt at tilføje nye funktioner til din app. Ved udgangen af ​​dette kursus, vil du være klar til at oprette basale web apps i Rails.

Cinematografi program

The Film Connection
på universitet Deltid September 2020 USA Muskel stim Anchorage Nordpolen Juneau Jonesboro Little Rock Bakersfield Eureka Los Angeles Palm Springs San Diego San Francisco San Jose Santa Barbara Kampesten Denver Hartford New Haven Norwalk Washington Fort Myers Jacksonville Miami Orlando Panama City Pensacola Tallahassee Tampa West Palm Beach Daytona Beach Marina del Rey + 29 mere

Også kaldet direktøren for Fotografi (eller DP, for korte), filmfotograf er den person, der bringer "magiske" bag kameraet, blanding hans / hendes tekniske viden om belysning teknikker med den kunstneriske sensibilitet at komponere de bedste skud til filmen .

Fotografering basics: 20 modul introduktion

Of Course Learning
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online USA USA Online + 1 mere

Dette fotografering basics kursus har til formål at undervise kamera brugere på alle niveauer nogle vigtige færdigheder vedrørende foto hensyntagen og redigering. Forelæsningerne leveres gennem en række video-ledede moduler, med tilhørende praksis forslag. Dine ekspert tutorer er på hånden i løbet forum og du opfordres til at dele dine billeder der for vejleder og peer feedback ...

Lydhør webdesign & webudvikling - HTML5 & CSS3

Of Course Learning
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online USA USA Online + 1 mere

Er du spekulerer på, hvordan de bedste web-designere og udviklere at opbygge stærke, moderne og fantastisk flotte hjemmesider? Så er dette kursus, du har ventet på! HTML5 og CSS3 er ikke raketvidenskab - du kan begynde at lære dem i dag! På dette kursus vil du de grundlæggende elementer i web-design og web-udvikling i en trin-for-trin måde ...

Fotografering masterclass: 200 modul komplet guide

Of Course Learning
Online Deltid Åben tilmelding USA USA Online Det Forenede Kongerige UK Online + 1 mere

Denne online fotografering masterclass udforsker forskellige områder fra grundlæggende kamerafunktioner settngs, skydning stilarter og redigering. Dette kursus vil lære dig de ins og outs af fotografering, selvom du har lidt at ingen erfaring. For begyndere til avancerede, dette kursus dækker alt fra specifikke stilarter til, hvordan produkterne anvendes og tager stjernernes fotografier ...

Mode kunst - online lektioner

University of Fashion - Online Fashion Design School
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA New York

Vores online mode tegning, rendering og illustration video lektioner vil hjælpe dig realisere dine motiver på papir og lave en kunstner ud af dig! At være i stand til at kommunikere dine design ideer til andre, er et afgørende skridt mod at blive en succesfuld modedesigner.

Syning - online lektioner

University of Fashion - Online Fashion Design School
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA New York

Syning er en af ​​de mest kritiske discipliner i modedesign. Vores syning video lektioner dækker alt fra at lære at tråde en symaskine til at lære at sy en af ​​de mest udfordrende materialer alt, læder.

Program - Videospiludvikling

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding USA Sioux City + 1 mere

Vi inviterer dig til at opleve vores online-program i videospiludvikling. Programmet udvikler færdigheder inden for modellering, teksturering, grundlæggende scripting, kunstnerisk viden og videospil pipeline.