ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Kunststudier i Tyskland

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Deltid Executive kurser i Kunststudier i Tyskland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Kunststudier, Tyskland Filter

Professionel fotografering program

Photoacademy & Living Faces Berlin
på universitet Deltid 2 - 12 måneder Kontakt skolen Tyskland Berlin

De praktiske kurser er planlagt til weekenden og styret af en praktiserende fotografering professor. Det er en tolv måneders program - en betydelig mængde tid til at lære og udvikle din egen stil og skabe din portefølje. Du kan også vælge en 3 måneders fotografering klasse, der starter 1. juni. Hvis du er interesseret, så lad os vide, og vi sender dig programmet.