ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Kunststudier Sydamerika

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Sydamerika er den fjerdestørste kontinent. Den er opdelt politisk i 12 uafhængige lande. Sydamerika er hjem for den majestætiske Andesbjergene og den mystiske Amazon-floden. Verden 's største regnskov, med millioner af arter af eksotiske dyr, er også fundet i Sydamerika.

Deltid Executive kurser i Kunststudier Sydamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Kunststudier, Sydamerika Filter

Kurs om kreative samarbejdsprocesser - nyt

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
på universitet Deltid 3 måneder Oktober 2019 Brasilien Rio de Janeiro

"Collaborative Creative Processes" -kurset søger at frigøre offentligheden fra præ-etablerede koncepter i forhold til kreativitet ved at præsentere muligheder for at tænke, samtidig med at opmuntre nedbrydning af de vigtigste kreative barrierer ved hjælp af forskellige værktøjer i et praktisk værksted.