Filter
Kursus
Rusland Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Kunststudier i Rusland

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Deltid Executive kurser i Kunststudier i Rusland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
MA | BAs

2 Resultater i Kunststudier, Rusland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
MA | BAs
Moscow Film School

Production Designer gennem kunstneriske løsninger, skitser og storyboards forvandler script ... [+]

Production Designer gennem kunstneriske løsninger, skitser og storyboards forvandler scriptet visuelt plast fremtid filmserie, og også står i spidsen for kunst-afdeling (kostume, makeup, lokeyshn, iscenesættelse, rekvisitter), og er direkte involveret i skyderiet.

Uddannelsen er rettet mod dannelsen af ​​en specialist, der kan arbejde med forfatter, instruktør, agent, supervisor af computergrafik til at skabe en fælles visuel resultat. Enhed omfatter teoretiske moduler i kunsthistorien, stilarter, filmhistorien, udvikling af de bredest mulige visualisering værktøjer: tegning, grundlæggende i arkitektonisk design, layout, collage, dekoration, tegning, der arbejder med teksturer.... [-]

Rusland Moskva
Kontakt skolen
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Moscow Film School

Direktør for fotografering - en af ​​de vigtigste skabere af filmen, direkte arbejder på sin fine ... [+]

Direktør for fotografering - en af ​​de vigtigste skabere af filmen, direkte arbejder på sin fine løsning, der udfører ikke bare skyde, men først og fremmest en visuel fortolkning af materialet. Kameramand tænker visuelle billeder, og ved, hvordan man gennemfører dem. Profession, på den ene side kræver visuel kunstnerisk smag, den anden - konstant opdateret teknisk viden og færdigheder med teknologi, såvel som evnen til at arbejde i et team, styre et projekt inden for rammerne af deres faglige kompetence.

Uddannelsen er rettet mod studiet af forskellige former og typer af skydning, der arbejder med lys, studiet af de nødvendige kunstneriske fag (lys, farve, sammensætning), en uovertruffen viden om de teknologiske muligheder af udstyret. Læringsudbytte - diversificeret portefølje, der viser evne til at oversætte på skærmen mest udtryksfulde komposit, lys-tonale og farve løsninger, kameravinkler, belysning og optisk behandling, for de mest komplette, dybe transfer temaer og ideer af filmen.... [-]

Rusland Moskva
Kontakt skolen
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk