ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Kunststudier i Italien

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Deltid Executive kurser i Kunststudier i Italien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

9 Resultater i Kunststudier, Italien Filter

Glass Art Course

Accademia Riaci
på universitet Deltid 2 - 12 uger Oktober 2019 Italien Firenze

Painting & Painting Restoration Course

Accademia Riaci
på universitet Deltid 2 - 12 uger Oktober 2019 Italien Firenze

Art History Course

Accademia Riaci
på universitet Deltid 2 - 12 uger Oktober 2019 Italien Firenze

Kort kursus i kunst og kulturel ledelse

European School of Economics
på universitet Fuldtid Deltid 3 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London Italien Firenze Rom Milano Spanien Madrid + 7 mere

ESE Professional Programmet for Arts and Culture Management på European School of Economics i Firenze er designet til at skabe innovative ledere inden for billedkunst og kulturfelt. Efter afslutningen af kurset vil de studerende få mulighed for at komme ind i Pathway af den internationale kunstverden inden for eksempel museets miljø og kunstmarkedet. Programmet kombinerer rigorøse kursusarbejde undervises af professionelle lærere og værdifulde læringsmuligheder på stedet for at skelne eleverne inden for det offentlige, private og nonprofit kunstmiljø.

Mode styling & skydning

Milan Fashion Campus
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 uger Oktober 2019 Italien Milano + 1 mere

Fashion Styling & Shooting dine Fashion Styling & Optagelse i Milano

Kursus i mode illustration

Milan Fashion Campus
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 uger Oktober 2019 Italien Milano + 1 mere

The Fashion Illustration Course er ikke kun design eller repræsentation af en beklædningsgenstand, men mere af en kunst. Også det er en alternativ måde for kreative mennesker, der nyder mode og ønsker at udtrykke på en anden måde, hvordan mode design inspirerer dem. På dette kursus vil du lære alt om mode illustration, og hvordan har det ...

Studere i udlandet program

In Florence Academy
på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Italien Firenze

Oplev bor i byen kendt verden over som "vugge renæssancen". InFlorence Academy kan findes i den ældste del af Firenze, i det smukke torv Piazza S. Spirito omgivet af typiske gæstgiverier, cafeer og traditionelle håndværkere 'værksteder, i byens centrum, men væk fra de overfyldte turistområder.

Grundlæggende - kvartalskurs

Istituto Italiano di Fotografia
på universitet Deltid 3 måneder Februar 2020 Italien Milano

Det grundlæggende kvartalsfotograferingskursus tilbyder en første tilgang til digital fotografering med udgangspunkt i det grundlæggende i teknikken. Det grundlæggende fotograferingskursus omhandler portræt, landskab og reportage, forberedelse af tekniske og sproglige baser for at give viden til daglig og "huslig" brug af digitalkameraet.

Fuld - årligt aftenkursus

Istituto Italiano di Fotografia
på universitet Deltid 1 år Oktober 2020 Italien Milano

Det årlige fotokurs i fuld klasse er designet til dem, der har brug for en god teoretisk / praktisk forberedelse af teknik og digitalt fotosprog. Lærere og programmets struktur er de samme som på det daglige professionelle kursus, men kurset finder sted om aftenen, hvilket giver adgang også til dem, der arbejder. Ingen tidligere færdigheder kræves for at deltage, fordi kurset starter fra det grundlæggende. Du skal have en digital spejlreflekskamera. Fortsæt til slutningen af de tilgængelige steder.