Filter
Kursus
Frankrig Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Kunststudier i Frankrig

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Deltid Executive kurser i Kunststudier i Frankrig. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Kunststudier, Frankrig

ITECOM Art Design NICE

Designeren er den person, som du tager for at omstrukturere et rum eller sted at leve. Det skal være ved siden af ​​et åbent og kreativt sind. Dets opgave er at styrke id ... [+]

Varighed af uddannelse: 2 år - 3 muligheder

Titel RNCP certificeret niveau III

Designeren er den person, som du tager for at omstrukturere et rum eller sted at leve. Det skal være ved siden af ​​et åbent og kreativt sind. Dets opgave er at styrke identiteten af ​​stedet og forskønne rummet.

Option Hjem makeovers

I alt harmoni med miljøet, den indendørsarkitekt feeds en original opmærksomhed på livets realiteter. Det har en åben og kreative sind, det har til formål at forbedre identiteten af ​​et sted. Han kan kombinere farver, strukturer, forskellige stilarter ... Hele universet af din bolig er genskabt i sin indre og ydre atmosfære.

... [-]
Frankrig Pæn
September 2020
Fransk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk