20 Deltid Kursus Programmer i Kunststudier i Europa for 2024

Deltid Kursus Programmer i Kunststudier i Europa for 2024Filter
    • Stockholm, Sverige

    Deltid

    30 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær Premiere Pro og After Effects med dine allerførste film- og animationsprojekter. Lær Adobes industristandardsoftware at kende, og se, hvordan du bruger den sammen til at skabe smukke videoer. Gennem videooptaget undervisning og praktiske opgaver lærer du softwaren i dit eget tempo. Dette On-Demand-kursus er for alle, der ønsker at lære grundlæggende video og er et godt første skridt til andre motion design-studier.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    8 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette korte online kursus er designet til alle med interesse for og fascination for oprettelsen af spændende, engagerende visuelle kommunikationskoncepter. Perfekt til dem, der ønsker at udforske en række forskellige aspekter af Creative Direction og forstå det brede spektrum af kreative roller, der findes i dette erhverv, inklusive Brand Director og Art Director.

    • Sofia, Bulgarien

    Deltid

    4 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Siden etableringen i 2019 har ARC Academy været dedikeret til at fungere som broen, der forbinder unge talenter med den voksende kreative industri. At være vidne til, at 84 % af vores kandidater med succes finder beskæftigelse i feltet, tjener som en stærk motivation for os til at fortsætte med at levere innovativ uddannelse.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    480 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Web Design Professional Bundle består af følgende: WEBMASTER - HTML & CSS KURSUS fjernundervisning centrets Webmaster - HTML & CSS kursus tager dig trin-for-trin gennem opførelsen af ​​høj kvalitet websider samtidig undervise det grundlæggende i Website design ved hjælp af HTML programmering og Cascading Style Sheets (CSS).

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    140 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Webmaster - Responsive Web Design Course er for studerende med en allerede eksisterende kendskab til HTML og CSS, og er en ideel opfølgning på program for dem færdiggøre Webmaster HTML & CSS modul for begyndere, dette kursus lærer dig alt du behøver at vide om responsive webdesign (RWD), og giver dig den know-how til at bygge flotte, responsive hjemmesider ved hjælp af den allernyeste HTML5 og CSS3 teknologi.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 time

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær kunsten at fotografere med mobilen i dette gratis onlinekursus, der forklarer, hvordan du tager fantastiske billeder med din telefon.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    140 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den CIW Web Design Specialist Course (tidligere med titlen Design Metode og teknologi) lærer dig, hvordan at designe og udgive web-steder.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    180 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    CIW er den mest populære uddannelse i verden for dem alvorligt webdesign og udvikling. Rækken af ​​CIW certificerede kurser er skrevet af fagfolk inden for branchen. CIW kurser er gennemført ved hjælp af førende teknologi snarere end et enkelt specifikt stykke software. Fundamentet række kurser giver mulighed for at mestre mere end digitale læsefærdigheder.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Rome, Italien
    • + 3 more

    Fuldtid, Deltid

    3 Måneder

    På campus

    Engelsk

    ESE Professional Programmet for Arts and Culture Management på European School of Economics i Firenze er designet til at skabe innovative ledere inden for billedkunst og kulturfelt. Efter afslutningen af kurset vil de studerende få mulighed for at komme ind i Pathway af den internationale kunstverden inden for eksempel museets miljø og kunstmarkedet. Programmet kombinerer rigorøse kursusarbejde undervises af professionelle lærere og værdifulde læringsmuligheder på stedet for at skelne eleverne inden for det offentlige, private og nonprofit kunstmiljø.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 time

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær at sy i dette gratis onlinekursus, der dækker grundlæggende håndsyning og forklarer, hvordan man bruger en symaskine.

    • Île-de-France, Frankrig

    Deltid

    2 timer

    På campus

    French, Engelsk

    Uanset om du er tiltrukket af ædelsten, der er interesseret i smykkeshistorien - fra forhistorisk tid til i dag - eller dens mange kunstneriske specialerhverv, vil disse to og en halv times klasser føre dig ind på viden.

    • Besançon, Frankrig

    Deltid

    På campus

    French

    ISBA tilbyder introduktionskurser eller avancerede kurser i de vigtigste discipliner vedrørende plastik og billedkunst. De vedrører voksne og tillader at øve, under vejledning af kvalificerede lærere, stenhugning, tegning, maleri, skulptur: modellering, støbning, fotografering, tegning, tegneserier, tegning af levende modeller, illustration, akvarel, performance, billedskabelse, collager.

    • Falkirk, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    På campus

    Engelsk

    Dette kursus giver en introduktion til boligindretning og færdigheder inden for maling og udsmykning til DIY-entusiasten. I løbet af kurset kan underviseren demonstrere en bred vifte af færdigheder med muligheder for at lære en række håndfærdigheder.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Shillington er en global designskole oprettet af nutidens fagfolk til at hjælpe studerende med at opskolere og skifte karriere. På campusser i New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne og Brisbane - det hurtige, intensive kursus lærer de færdigheder, der kræves for at få succes som designer. Den innovative læseplan tilskynder til eksperimentering, kreativ tænkning og problemløsning - alt sammen forbundet med den virkelige designbrief. Shillington behandler studerende som designere fra første dag og dækker designprincipper, grundlæggende farveteori og typografi. Shillington-studerende kandidater med en professionel designportefølje og brancherelevante færdigheder og arbejder på top kreative studios, store mærker eller lancerer deres egne virksomheder - alt inden for 3 måneder på heltid eller 9 måneder på deltid (personligt eller online ).

    • Florence, Italien

    Deltid

    På campus

    Engelsk