Filter
Kursus
Asien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Kurser: Kunststudier Asien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Deltid Executive kurser i Kunststudier Asien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Kunststudier, Asien

Moscow Film School

Production Designer gennem kunstneriske løsninger, skitser og storyboards forvandler script ... [+]

Production Designer gennem kunstneriske løsninger, skitser og storyboards forvandler scriptet visuelt plast fremtid filmserie, og også står i spidsen for kunst-afdeling (kostume, makeup, lokeyshn, iscenesættelse, rekvisitter), og er direkte involveret i skyderiet.

Uddannelsen er rettet mod dannelsen af ​​en specialist, der kan arbejde med forfatter, instruktør, agent, supervisor af computergrafik til at skabe en fælles visuel resultat. Enhed omfatter teoretiske moduler i kunsthistorien, stilarter, filmhistorien, udvikling af de bredest mulige visualisering værktøjer: tegning, grundlæggende i arkitektonisk design, layout, collage, dekoration, tegning, der arbejder med teksturer.... [-]

Rusland Moskva
Kontakt skolen
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Moscow Film School

Direktør for fotografering - en af ​​de vigtigste skabere af filmen, direkte arbejder på sin fine ... [+]

Direktør for fotografering - en af ​​de vigtigste skabere af filmen, direkte arbejder på sin fine løsning, der udfører ikke bare skyde, men først og fremmest en visuel fortolkning af materialet. Kameramand tænker visuelle billeder, og ved, hvordan man gennemfører dem. Profession, på den ene side kræver visuel kunstnerisk smag, den anden - konstant opdateret teknisk viden og færdigheder med teknologi, såvel som evnen til at arbejde i et team, styre et projekt inden for rammerne af deres faglige kompetence.

Uddannelsen er rettet mod studiet af forskellige former og typer af skydning, der arbejder med lys, studiet af de nødvendige kunstneriske fag (lys, farve, sammensætning), en uovertruffen viden om de teknologiske muligheder af udstyret. Læringsudbytte - diversificeret portefølje, der viser evne til at oversætte på skærmen mest udtryksfulde komposit, lys-tonale og farve løsninger, kameravinkler, belysning og optisk behandling, for de mest komplette, dybe transfer temaer og ideer af filmen.... [-]

Rusland Moskva
Kontakt skolen
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk