ACADEMICCOURSES

Kurser: Arkæologi Europa

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Arkæologi undersøgelser historie og kultur af tidligere civilisationer ved at undersøge de artefakter og strukturer efterladt, herunder deres værktøjer, kunst, religiøse relikvier og fysiske rester. Avancerede studerende vil typisk vælge en fokus af interesse, såsom en type samfund, en bestemt region eller et bestemt tidsrum i tide.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Executive kurser i Arkæologi Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

6 Resultater i Arkæologi, Europa Filter

Arkæologi og slaget ved Dunbar 1650: Fra den skotske slagmark til den nye verdensbane - Durham University

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Oplev, hvordan videnskab, historie og arkæologi låste op om soldaternes historier fra slaget ved Dunbar 1650.

Læs mere

Winter School in Osteoarchaeology and Paleopathology (Online udgave)

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Kursus
25 Jan 2021
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Vinterskolen i osteoarkæologi og paleopatologi er designet til at give alle deltagere en grundig viden om analysen af gamle menneskelige skeletrester. Genopbygning af biologis ...

Læs mere

Spor af en svunden æra.Kultur i Sibirien

Siberian State Aerospace University SibSAU
Kursus
<
Fuldtid
<
2 uger
på universitet

En unik lejlighed for udenlandske studerende at udvide grænserne for verden, for at besøge hjertet af Rusland, at overvære den fantastiske skønhed og mystik i Sibirien

Læs mere

Academic Year Program

The American School of Classical Studies at Athens
Kursus
Sep 2021
Engelsk
Græsk
på universitet

Programmet for almindeligt medlem løber hele akademiske år fra begyndelsen af september til begyndelsen af juni. Det er et integreret deltagelsesprogram, der tilbyder avancere ...

Læs mere

Udforskning af stenalderens arkæologi: Mysteries of Star Carr Course - University of York

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
4 uger
Engelsk
Online

Oplev Star Carr, et af verdens vigtigste arkæologiske steder, og lær hvordan livet var for over 10.000 år siden.

Læs mere

Forensic Archaeology and Anthropology Course - Durham University

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
6 uger
Engelsk
Online

Gå ind i den forensiske fascinerende verden, og lær, hvordan den afdøde er lokaliseret, genvundet og analyseret ved hjælp af DNA og patologi.

Læs mere