ACADEMICCOURSES.DK

Find kurser og korte kurser i Arbejdsrelationer

Et kollegium kursus forbereder de studerende til en bestemt karriere, eller det kan udvide kendskab til aktuelle fagfolk. Ansættelsesforholdet er en god klasse at tage for dem interesseret i at arbejde med mennesker.

Hvad er et kursus i ansættelsesforhold? At have en virksomhed, der kører problemfrit omfatter et personale, der får sammen. Et kursus i ansættelsesforhold forbereder de studerende til en karriere i menneskelige ressourcer og lignende områder. Denne type kursus normalt udforsker de mange forskellige organisationer, der repræsenterer de ansatte, samt forskellene i arbejderne selv, såsom køn, race og klasse. Mange programmer også fokusere på arbejdsmarkedet og juridiske og menneskelige ressourcer spørgsmål.

Efter eksamen, kan enkeltpersoner opsøge menneskelige ressourcer positioner højt niveau over hele verden. En vis grad åbner dørene til en bred vifte af muligheder, så det er ikke svært at finde et job.Også de færdigheder lært hjælpe dig ikke kun forbedre arbejdspladserne, men også forbedre dine personlige relationer.

Fordi der er mange nationale og internationale muligheder for at tage et kursus i ansættelsesforhold, kan omkostningerne variere ganske lidt. Det er stærkt anbefales, at du undersøger en række forskellige skoler og derefter kontakte dem direkte for at finde ud af, hvad der forventes økonomisk.

Mens De tager et kursus i ansættelsesforhold, vil ikke nødvendigvis føre direkte til et job, det gør bane vejen for mange forskellige karriereveje. Kandidater vil vide, hvordan til at håndtere folk godt, anvende viden om aktuelle emner, repræsenterer medarbejderne i vanskelige situationer, specialiseret i mangfoldighed, eller fortsætte på at forfølge en MBA. Karriere kan vedrøre mangfoldighed på arbejdspladsen, fagforeninger og sociale bevægelser, globalisering og migration, eller arbejde ledelse og organisation.

Den nemmeste måde at finde et kursus, der appellerer til dig er at se online og sammenligne antallet af forskellige programmer til rådighed. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

19 Resultater i Arbejdsrelationer Filter

Online kursus: Arbejdsrelationer

University Of The Free State Business School Online
Online Fuldtid 2 uger Åben tilmelding Sydafrika Bloemfontein

Arbejdstilsynets mål er at udstyre deltagere til at forstå Arbejdsrelationer og være i stand til at forberede sig på en disciplinær høring.

Løn og Human Resources kursus

Learnkey Training Institute
på universitet 30 dage September 2020 Malta Birkirkara

Dette kursus anbefales til de personer, der ønsker en karriere i lønninger og lønninger eller er erfarne arbejdstagere, der forbereder alternative certificeringer på dette område. Dette kursus tilbydes gennem certificeringsprogram for faglig udvikling.

Kontor lederkursus

Oplex Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Dette Office Management kursus vil give elever med et fantastisk indblik i at lære vigtige færdigheder til at arbejde i et kontor såvel som med succes styre et kontor. Dækker aspekter af effektive kommunikationsfærdigheder, interagere med kunder og klienter, skaber administrative strategier og mere.

Mobning og chikane på arbejdspladsen kursus

NIVA Education
på universitet Fuldtid 3 dage Danmark København

Baseret på den nyeste forskning, vil kurset opdatere deltagernes viden om årsagerne, risikofaktorer og konsekvenser af mobning på arbejdspladsen. Kurset vil også diskutere strategier for forebyggelse og håndtering af mobning og chikane på arbejdspladsen. Særligt fokus vil være på forebyggelse og håndtering af mobning på arbejdspladsen, efterforskning af sager, samt om behandling af mål for mobning.

Mangfoldighed og forvaltning inklusion naturligvis

NIVA Education
på universitet Fuldtid 3 dage Norge Oslo

Mangfoldighedsledelse kan ses som en intern proces, der sigter på at skabe et positivt arbejdsmiljø ved at tage individuelle forskelle i betragtning. Mangfoldighed handler om accept og respekt. På den anden side, mangfoldighed er også en årsag til misforståelser, mistro og konflikter på arbejdspladsen, der kan resultere i fravær, dårlig kvalitet, lav moral og tab af konkurrenceevne.

øvre kursus i forebyggelse, styring og løsning af konflikter

INEAF Business School
Online Deltid 100 timer Åben tilmelding Spanien Spanien Online

Eksistensen af ​​konflikten som iboende i menneskets liv element får den til at udvikle en særlig måde på arbejdspladsen, på grund af de spændinger, der genereres af relationerne i forsyningskæden, samt forbindelserne genereret hierarki. problemer metode fra en proaktiv, forudse konflikter og håndtere dem, når der genereres er et afgørende element for ...

kursus i HR - færdigheder program arbejdsmarkedsforhold

Damelin Part Time
på universitet Deltid 56 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

Efter en vellykket afslutning af programmet, og hvis den lærende er erklæret "kompetent" i PoE, vil eleven modtage et Damelin resultater brev skitserer enhed standarder overdækket og Damelin vil gælde for SABPP på elevens vegne afgive Skills programmet i Labour Relations: SAQA ID 67511 (Credits 28), der skal tildeles.

arbejdsmarkedsrelationer

Seattle Pacific University School of Business and Economics
på universitet Deltid 5 dage September 2020 USA Seattle

At lære de grundlæggende forskelle mellem kritiske og strategisk tænkning. Lær at anvende strategisk tænkning fungerende og Læring model til at løse forretningsmæssige problemstillinger og forbedre organisationens præstationer.

Udvælgelse og forvaltning af interventioner

University of Tulsa College of Business Administration
på universitet Deltid Kontakt skolen USA Tulsa Toledo

Ved udvælgelsen af ​​de administrerende Interventioner, vil du lære at linke årsagerne til interventioner, der er i en af ​​seks kategorier - viden, information, fysiske ressourcer, struktur / proces, motiver, eller wellness.

Administrere vanskelige mennesker

Convertas
på universitet Fuldtid 3 dage Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Folkets adfærd påvirkes af situationen, men mere ved deres forståelse af verden omkring dem. Det gør nogle mennesker vanskelige for andre.

HRM - Forholdet til strategi

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 3 dage Januar 2020 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå: HRM's mange betydninger, forholdet mellem strategi og HRM og værdien af ​​at se strategi i forhold til flere interessenter; de vigtigste teoretiske rammer, der anvendes i HRM - det universalistiske højintegrationsparadigme, den bedst mulige tilnærmelse og den ressourcebaserede opfattelse af virksomheden.

Resourcing og Talent Management - Level 2

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge Januar 2020 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​disse rekrutteringskurser vil du kunne forstå: hvordan man styrer induktion effektivt, effektivt og professionelt; hvordan man indsamler, analyserer og bruger oplysninger om medarbejderomsætning som grundlag for udvikling af robuste personaleoptagelsesstrategier; udvikling og evaluering af ressource- og talenthåndteringsstrategier.

Resourcing og Talent Management - Level 1

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge Januar 2020 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​dette rekrutteringskonsulentkursus vil du være i stand til at forstå: hvordan man påtager sig og evaluerer langsigtede og kortsigtede talentplanlægnings- og successionsplanlægningsøvelser med henblik på at opbygge langsigtet organisatorisk præstationer; hvordan man styrer rekruttering og udvælgelsesaktiviteter effektivt, effektivt og professionelt.

HRM Levering og Forhold til Strategi

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge Januar 2020 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå: HRM's mange betydninger, forholdet mellem strategi og HRM og værdien af ​​at se strategi i forhold til flere interessenter; de vigtigste teoretiske rammer, der anvendes i HRM - det universalistiske højintegrationsparadigme, den bedst mulige tilnærmelse til forholdet og virksomhedens ressourcebaserede opfattelse mv.

Kursus: Styring af medarbejdernes trivsel

IFCAM
på universitet Fuldtid 2 dage Kontakt skolen Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Opret medlemskabsbetingelserne for holdene. Efter afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at gennemføre konkrete handlinger for at give en klar retning, fælles mål; at fremme en organisation, der forbedrer, for at kontrollere tiden; at fremme medarbejdernes selvmotivation; at skabe et lærende og kreativt team; at foregribe lidelsen og skabe fornøjelsen ved at dele.