ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Arabiske studier

Karriere mål er ofte opfyldt ved hjælp af kurser designet til voksne elever. Et kursus giver mulighed for dybt at udforske et givet emne, men inden for en akademisk oplevelse.

Hvad er et kursus i arabiske studier? Arabernes kultur afsløres gennem det arabiske sprog, og kurser i arabisk afslører sprogets alfabeter, ordforråd og vigtige grammatiske processer. Både moderne og samisk arabisk kan udforskes, hvilket giver et overblik over ændringerne i arabisk kultur og tale. Skriftlig og mundtlig undervisning bedømmes gennem mundtlige færdighedseksaminer og skriftlige arabiske eksamener. Mange studier omfatter også elementer af historie, litteratur, økonomi og internationale studier relateret til arabisk kultur.

Studerende, der er nedsænket i arabiske studier, udvikler ofte et globalt perspektiv og påskønnelse for mangfoldighed. De forbliver åbne og bevidste om andre perspektiver og meninger. De har stærke kommunikationsevner, der er nødvendige for at danne obligationer og udvikle rapport. Disse er værdifulde interpersonelle færdigheder og kan skabe ledelsesmateriale til ethvert felt eller arbejdsgiver.

For en dybdegående arabisk studiemulighed tilbydes de fleste kurser i hjertet af et arabisk land. Som en studie i udlandet mulighed, vil omkostningerne til at deltage dramatisk variere fra et mere traditionelt kursus. Check med institutionen hosting kurset for finansielle oplysninger.

Der er ofte mange jobmuligheder til rådighed for dem med uddannelse i arabiske studier. Oversættere med politiske eller internationale institutioner er altid nødvendige, ligesom tosprogede lærere inden for arabisktalende skoler. Dygtige elever kan finde muligheder som liaisoner eller administratorer i nonprofitgrupper, der arbejder med menneskerettigheder, handicappede eller ugunstigt stillede arabiske befolkninger eller som vejledere eller værter i en organisation. Mediespecifikke behov som rapportering eller journalistik er også afhængige af dygtige fagfolk i arabiske studier.

Etableringen af ​​en rig forbindelse med den arabiske kultur kan kræve fysisk at deltage i klassen i et arabisk land, men der kan være mulighed for at lære i et onlineformat. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i Arabiske studier Filter

Rabat - Studie i Rabat

IES Abroad
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
Fransk
Arabic
på universitet

Vores pensum fokuserer på nordafrikanske, mellemøstlige og islamiske studier, og IES Abroad kurser introducerer dig til de mange indflydelsesrige kræfter, der skaber den fasci ...

Læs mere