Find kurser og korte kurser i Anvendt psykologi

Studerende interesseret i uddannelse og terapi ofte vælger at deltage i et kursus i anvendt psykologi. De kursusaktiviteter giver deltagerne en baggrund i psykologi af menneskelige behov og adfærd, der kan bruges i undervisningen, rådgivning og arbejder med elever med handicap. Hvad er et kursus i anvendt psykologi? Deltager i et kursus program giver de studerende en koncentreret fundament i… Læs mere

Studerende interesseret i uddannelse og terapi ofte vælger at deltage i et kursus i anvendt psykologi. De kursusaktiviteter giver deltagerne en baggrund i psykologi af menneskelige behov og adfærd, der kan bruges i undervisningen, rådgivning og arbejder med elever med handicap.

Hvad er et kursus i anvendt psykologi? Deltager i et kursus program giver de studerende en koncentreret fundament i et område af undersøgelsen uden for en uddannelse. Anvendt psykologi kurser tilbyde de studerende et fundament i psykologi begreber og metoder, og de kan derefter anvende dem til menneskelig udvikling og evne. Studerende vil lære det grundlæggende i kognitive processer og lingvistik til at forberede arbejdet med personer med udviklingshæmning eller sproglige handicap. Uddannelsen fokuserer også på barndom og unge psykologi og uddannelse metoder, som vil forberede de studerende, når de har brug for at anvende disse begreber i deres arbejde inden for uddannelse og terapi.De adfærdsmæssige begreber dækket forberede også studerende til en karriere, der kræver omfattende arbejde med grupper af mennesker, som f.eks lederstillinger.

Studerende interesseret i at arbejde med mennesker med handicap gavn af at lære de begreber, der er omfattet i Anvendt psykologi kurser. Kurset vil give de studerende værdifulde værktøjer til vurdering af kognitive evner hos dem i deres varetægt. Uddannelsen indeholder retningslinjer for adfærdsmæssige interventioner, der giver de studerende en fordel, når de søger uddannelse og rådgivning positioner.

Omkostningerne ved denne undersøgelse program, og antallet af klasser, der indgår i kurset afhænger af institutionen. Studerende interesseret i denne kursusaktiviteter bør forskning hver institution at finde et program, der passer til deres behov finansielle og kursus længde.

Anvendt psykologi kursusaktiviteter forbereder de studerende til en række karrierer i uddannelse og terapi.Eleverne kan bruge den viden til at forfølge en karriere i undervisning og arbejde med børn med særlige behov, socialt arbejde, terapeutisk rekreation, alkohol og narkotika rådgivning, kunst eller musik terapi, støtte voksne med handicap, og depression rådgivning. Eleverne kan også bruge nøglebegreberne anvendt psykologi som menneskelige ressourcer specialister, tilsynsværger, korrektion officerer, adfærdsmæssige analytikere og ledere.

Interesserede studerende vil finde flere internationale programmer, der tilbyder Anvendt psykologi uddannelser i vores omfattende database. Hvis du har en tidsplan, der kræver fleksibilitet, overveje online kurser. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Damelin Part Time
Johannesburg , South Africa + 3 Mere

Efter en vellykket afslutning af programmet, hvis den lærende er erklæret "kompetent" i PoE, og vil den lærende modtager et Damelin resultater brev skitserer enhed standarder ... +

Efter en vellykket afslutning af programmet, hvis den lærende er erklæret "kompetent" i PoE, og vil den lærende modtager et Damelin resultater brev skitserer enhed standarder overdækket og Damelin vil gælde for SABPP på elevens vegne afgive Skills programmet i Industrial Psychology : SAQA ID 67511 (Credits 40), der skal tildeles. -
Kursus
Deltid
80 timer
Februar 2020
på universitet
 
Oxford Royale Academy
Oxford , United Kingdom + 1 Mere

Det eksperimentelle psykologi Gap Year Program er designet til at give viden og praktiske færdigheder til studerende overvejer yderligere studie inden for psykologi.

Det eksperimentelle psykologi Gap Year Program er designet til at give viden og praktiske færdigheder til studerende overvejer yderligere studie inden for psykologi. -
Kursus
Fuldtid
10 uger
Engelsk
August 2020
på universitet