close

Filtre

Se resultater

Deltid Kurser: Computeranimation i Spanien

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.Du vil komme til at kende… Læs mere

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

Du vil komme til at kende historien om animerede film, karakter animation og motion graphics.Du vil blive introduceret til teknikker til avanceret 3D computergrafik, virtuelle miljøer og FX til motion film og tv

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Executive kurser i Computeranimation i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Bau Design College of Barcelona
Barcelona, Spanien

Hvor mange skærme, du ser omkring dig? Information ivrige afventer næret med frisk, forførende og spændende indhold.

Hvor mange skærme, du ser omkring dig? Information ivrige afventer næret med frisk, forførende og spændende indhold. -
Kursus
Fuldtid
Spansk
på universitet
 
COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Alicante, Spanien +1 Mere

Grundlæggende erhvervsuddannelse at komme i gang i 3D-animation.

Grundlæggende erhvervsuddannelse at komme i gang i 3D-animation. -
Kursus
Deltid
85 timer
Spansk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her