ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Agronomi Nordamerika

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Det område af jordbrugsvidenskab refererer til studiet af, hvordan man bedst udnytter vand og jord ressourcer til produktion af husdyr, skovprodukter, planter og afgrøder. Interesserede studerende kan finde programmer på universiteter og højere læreanstalter i hele verden.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Deltid Executive kurser i Agronomi Nordamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

5 Resultater i Agronomi, Nordamerika Filter

Seminar i Agronomi ikke Agronomer

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
<
48 timer
Spansk
på universitet

Formålet med dette program er at kende og anvende begreberne agronomi i agroindustriens ledelsesaktivitet.

Læs mere

Skov-teknologi

Lurleen B Wallace Community College
Kursus
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

The Forest Technology program tog de studerende til stillingen som skov tekniker. Teknikeren er en medarbejder, der arbejder under ledelse af en professionel (BS grad) skovrid ...

Læs mere

Skovbrug tekniker

Fleming College
Kursus
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

Forestry Tekniker karriere vil appellere til dig, hvis du er lidenskabelig omkring udendørs, og bekymret for ansvarlig forvaltning af skovressourcerne.

Læs mere

Akvakultur

Fleming College
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Akvakultur indebærer en række aktiviteter, relateret primært til landbrug marine og ferskvands fisk og skaldyr. Lakseindustrien tegner sig for størstedelen af ​​akvakultur ope ...

Læs mere

Fisk og dyreliv tekniker

Fleming College
Kursus
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

The Fish and Wildlife Tekniker program kan føre dig ind i en spændende karriere, der kombinerer din kærlighed til udendørs og stor interesse i fisk og dyreliv, med en forpligt ...

Læs mere