Deltid Kurser: Agronomi i Mexico

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier. Studerende, der ønsker at dyrke jorden og jord i en række forskellige kapaciteter måske ønsker at tage klasser i jordbrugsvidenskab. Dette område omfatter en bred vifte af emner som mad og jord videnskaber samt dyr pleje… Læs mere

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Studerende, der ønsker at dyrke jorden og jord i en række forskellige kapaciteter måske ønsker at tage klasser i jordbrugsvidenskab. Dette område omfatter en bred vifte af emner som mad og jord videnskaber samt dyr pleje.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Deltid Executive kurser i Agronomi i Mexico. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Zapopan, Mexico

Formålet med dette program er at kende og anvende begreberne agronomi i agroindustriens ledelsesaktivitet.

Formålet med dette program er at kende og anvende begreberne agronomi i agroindustriens ledelsesaktivitet. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
48 timer
Spansk
på universitet