ACADEMICCOURSES.DK

Find kurser og korte kurser i landbrugsvirksomhed

Agribusiness er defineret som landbruget foregår på kommercielle principper, eller de forskellige industrier handel med landbrugsvarer og-tjenester. Den ledelse, organisation, områdeafgrænsning, marketing, rentabilitet og handel med landbrugsvarer er nogle af de centrale emner, der Agribusiness kurser vil dække. Ganske ofte, industrilandbrug kurser fokuserer på specifikke områder af Agribusiness-sektoren, ligesom fødevareforarbejdning, miljø, administration, international fødevarepolitik, landbrug, frø forsyning, agrokemiske, landbrugsmaskiner, salg og distribution.

Afhængigt af universitet eller institut, kan Agribusiness kurserne være mere eller mindre specifikke for de visse politikker og konventioner et bestemt geografisk region. I erkendelse af den hastigt globaliserede verdensøkonomi vil andre Agribusiness kurser lære eleverne om international Agribusiness politik fælles principper og regulatorer.Agribusiness kurser kan variere meget i den tid, det tager at fuldføre dem, og også i klasse tidsplan og struktur. Nogle Agribusiness kurser vil liste forudsætninger afhængig af den centrale emne, der skal dækkes.

Læs mere nedenfor for at finde ud af, hvilke af disse Agribusiness kurser fra internationalt akkrediterede universiteter og institutioner vil passe dig bedst.

2 Resultater i landbrugsvirksomhed Filter

Kurser jordbrugsvidenskab

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Brasilien Sao Paulo

Brasilien er en af ​​de største korn og kød producerende lande i verden. Således discipliner tilbydes sigte på at engagere de studerende i flere aspekter i forbindelse med bæredygtig landbrugsproduktion og animalsk produktion i troperne

Agrifood Sector MDP Program (online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Online Fuldtid 210 timer Februar 2020 Spanien Madrid Madrid-samfundet + 1 mere

Dette sektorledelsesudviklingsprogram, der anvender forskellige metoder og med hjælp fra et undervisningspersonale med stor erhvervserfaring, gæsteledere og deltagere med erfaringer at dele, skaber en unik plads til debat, kreativitet og kritisk tænkning, hvilket fører til aktiv og dybdegående læring, baseret på direkte kontakt med de omstændigheder og problemer, som en leder møder dagligt i erhvervslivet. Derfor udvikler deltagerne aktivt lederskab og vaner i analysen af beslutningsprocesser, hvilket vil gøre dem mere effektive, effektive og retfærdige i deres faglige miljø og dermed opnå bedre resultater for deres organisation.