ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i landbrugsvirksomhed

Agribusiness er defineret som landbruget foregår på kommercielle principper, eller de forskellige industrier handel med landbrugsvarer og-tjenester. Den ledelse, organisation, områdeafgrænsning, marketing, rentabilitet og handel med landbrugsvarer er nogle af de centrale emner, der Agribusiness kurser vil dække. Ganske ofte, industrilandbrug kurser fokuserer på specifikke områder af Agribusiness-sektoren, ligesom fødevareforarbejdning, miljø, administration, international fødevarepolitik, landbrug, frø forsyning, agrokemiske, landbrugsmaskiner, salg og distribution.

Afhængigt af universitet eller institut, kan Agribusiness kurserne være mere eller mindre specifikke for de visse politikker og konventioner et bestemt geografisk region. I erkendelse af den hastigt globaliserede verdensøkonomi vil andre Agribusiness kurser lære eleverne om international Agribusiness politik fælles principper og regulatorer.Agribusiness kurser kan variere meget i den tid, det tager at fuldføre dem, og også i klasse tidsplan og struktur. Nogle Agribusiness kurser vil liste forudsætninger afhængig af den centrale emne, der skal dækkes.

Læs mere nedenfor for at finde ud af, hvilke af disse Agribusiness kurser fra internationalt akkrediterede universiteter og institutioner vil passe dig bedst.

2 Resultater i landbrugsvirksomhed Filter

Agrifood Sector MDP Program (online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Kursus
<
Fuldtid
<
210 timer
Spansk
Online

Dette sektorledelsesudviklingsprogram, der anvender forskellige metoder og med hjælp fra et undervisningspersonale med stor erhvervserfaring, gæsteledere og deltagere med erfa ...

Læs mere

Kurser jordbrugsvidenskab

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

Brasilien er en af ​​de største korn og kød producerende lande i verden. Således discipliner tilbydes sigte på at engagere de studerende i flere aspekter i forbindelse med bær ...

Læs mere