Filter
Kursus
Nordamerika Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Administrative studier Nordamerika

Du kan normalt tage videregående uddannelser, hvis du er 18 år eller ældre. De er jævnligt undervises i universiteter, gymnasier og faglige institutioner såsom kunstskoler eller landbrugsskoler - hvoraf næsten alle har deres egne hjemmesider. Du kan få en bred vifte af færdigheder, for eksempel eksamensbeviser, bacheloruddannelser, fundament grader og ph.d.-grader.

I en administration program, kan eleverne ofte vælger at større offentligt eller business administration. Inden for disse områder, nogle studerende specialisere sig i regnskab, design management og international business eller public relations.

Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

Executive kurser i Administrative studier Nordamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Administrative studier, Nordamerika

Mildred Elley

Medicinske assistentstuderende lærer korrekt telefonisk etikette, hvordan man hilser patienter, korrekt kortlægning og arkiveringsteknikker, forsikringsbehandling, tekstb ... [+]

Sundhedsvæsener er et af de hurtigst voksende karriereområder i landet. Department of Medical Assisting tilbyder tre programmuligheder, en grad og to certifikatprogrammer.

Medicinsk assistent gradKlinisk Medical Assistant Certificate ProgramMedical Office Assistant Certificate Program

Disse tre lægehjælpeprogrammer forbereder eleverne på indgangspositioner i lægens kontorer og andre medicinske faciliteter. Disse kurser hjælper med at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i sundhedssektoren.

Medicinske assistentstuderende lærer korrekt telefonisk etikette, hvordan man hilser patienter, korrekt kortlægning og arkiveringsteknikker, forsikringsbehandling, tekstbehandling, e-mail, tidsplanlægning og håndtering af patienter fra check-in processen gennem eksamen. Medicinske assistentstuderende vil være parat til at arbejde på hospitaler, lægehuse, ambulerende servicefaciliteter og klinikker.... [-]

USA Albany New York Pittsfield
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Hamilton College

Studerende vil lære computer kontor ledelse gennem brug af computere og forskellige programmer, udvikle lederevner, og personaleledelse. Vores mål er, at hver elev til at ... [+]

Edb Office Management

&nbsp

Studerende vil lære computer kontor ledelse gennem brug af computere og forskellige programmer, udvikle lederevner, og personaleledelse. Vores mål er, at hver elev til at udvikle lederevner, og program brug.

&nbsp

Employment Outlook: Administrativ, koordinator, Office Manager, Marketing, Supervisor, General Office, marketing, HR afdelingen, og meget mere.

&nbsp

Yderligere oplysninger: Studerende får en M-1 visum ved at tilmelde dig til dette program.

&nbsp

Program:

Mandag - fredag ​​(undtagen helligdage) 02:00 til 06:00 10 måneder program Certificering Kursus

Modul I: Introduktion til Computere og maskinskrivning ... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Formålet med dette program er at udvikle ekstraordinære færdigheder i brugen af ​​Microsoft Excel, Access og VBA til løsning af problemer med stor styrke og kompleksitet ... [+]

objektiv

Udvikler ekstraordinære færdigheder i brugen af ​​Microsoft Excel, Access og VBA til løsning af problemer med stor styrke og kompleksitet i virksomheder, der kræver integration af regneark, databaser og automatisering.

Fordele ved programmetDu vil lære en arbejdsmetode i Excel og VBA effektiv, effektiv, ordnet og automatiserbar.• Du tænder automatisk opdatering af data og Excel-diagrammer i PowerPoint-præsentationer.Du vil kende Structured Query Language (SQL) og dets funktioner.Du vil være i stand til at automatisere en stor del af de operationer, der kan udføres i regneark gennem makroer i VBA.Du vil udvikle grafiske applikationer med et programmeringssprog, der er orienteret mod objekter og begivenheder.Du vil oprette tilpassede funktioner i VBA, der giver dig mulighed for at udføre beregninger specifikt til din specialitet på en hurtig og ordnet måde.Rettet til... [-]
Mexico Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe Santiago de Querétaro Culiacan Morelia  + 5 Mere
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk