Filter
Kursus
Mexico Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Administrative studier i Mexico

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Administration programmer giver de studerende en baggrund i kurser såsom statskundskab, økonomi og forvaltningsret. Nogle studerende kan også vælge at studere forretning og forvaltning for en mere grundig forståelse af feltet.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Executive kurser i Administrative studier i Mexico. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i Nordamerika

1 Resultater i Administrative studier, Mexico

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Formålet med dette program er at udvikle ekstraordinære færdigheder i brugen af ​​Microsoft Excel, Access og VBA til løsning af problemer med stor styrke og kompleksitet ... [+]

objektiv

Udvikler ekstraordinære færdigheder i brugen af ​​Microsoft Excel, Access og VBA til løsning af problemer med stor styrke og kompleksitet i virksomheder, der kræver integration af regneark, databaser og automatisering.

Fordele ved programmetDu vil lære en arbejdsmetode i Excel og VBA effektiv, effektiv, ordnet og automatiserbar.• Du tænder automatisk opdatering af data og Excel-diagrammer i PowerPoint-præsentationer.Du vil kende Structured Query Language (SQL) og dets funktioner.Du vil være i stand til at automatisere en stor del af de operationer, der kan udføres i regneark gennem makroer i VBA.Du vil udvikle grafiske applikationer med et programmeringssprog, der er orienteret mod objekter og begivenheder.Du vil oprette tilpassede funktioner i VBA, der giver dig mulighed for at udføre beregninger specifikt til din specialitet på en hurtig og ordnet måde.Rettet til... [-]
Mexico Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe Santiago de Querétaro Culiacan Morelia  + 5 Mere
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk