Filter
Kursus
Forenede Arabiske Emirater Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Administrative studier i Forenede Arabiske Emirater

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

I en administration program, kan eleverne ofte vælger at større offentligt eller business administration. Inden for disse områder, nogle studerende specialisere sig i regnskab, design management og international business eller public relations.

De Forenede Arabiske Emirater er en sammenslutning af syv emirater på den østlige side af den arabiske halvø, ved indgangen til Den Persiske Golf. En stor del af arbejdsstyrken i UAE er udenlandske udlændinge - deraf landets 's befolkning makeup være så varieret, med Emirati borgere bliver en minoritet i deres eget land.

Executive kurser i Administrative studier i Forenede Arabiske Emirater. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Administrative studier, Forenede Arabiske Emirater

Grader
Sted
Forenede Arabiske Emirater
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Convertas

Dette kursus giver vigtige og dybtgående praktiske teknikker, der gør det muligt for dig at udmærke sig på din arbejdsplads. ... [+]

Dette kursus giver vigtige og dybtgående praktiske teknikker, der gør det muligt for dig at udmærke sig på din arbejdsplads. I dette kursus lærer du tværfaglige bedste praksis som f.eks. Hvordan man kan være en bedre forretningskritiker og en mesterkommunikator.

Dette kursus fokuserer også på vigtigheden af at levere exceptionel intern og ekstern kundeservice og virkningen af at gøre dette.

Desuden vil du grundigt have mulighed for at diskutere virkningerne af stress på arbejdspladsen og måder at gøre stress til en fordel. Du vil også lære, hvordan mastering din effektive brug af tid uundgåeligt vil øge din produktivitet og sænke dit stressniveau. Et andet emne, du vil dykke ind, er at organisere og drive et effektivt og professionelt møde. Endelig lærer du i detaljer, hvordan du kan forbedre dine telefonhåndteringsfunktioner.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 dage
på universitet
Læs mere på dansk