ACADEMICCOURSES

Administrationsstudier kurser i McKinney.Find kurser og korte kurser i Administrationsstudier i McKinney

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Administrationsstudier kurser i McKinney - Søg efter kurser og korte kurser i Administrationsstudier i McKinney. Alle info her!

1 Resultater i Administrationsstudier, McKinney Filter

TrainUp
Kursus
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

PHR - SPHR træning

Læs mere