ACADEMICCOURSES

Kurser: Administrationsstudier Sydamerika

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

De nationer i Sydamerika tilbyder en stærk oplevelse rig med fornem arkitektur, stil madlavning, keramik og dans. Med en fortid gennemsyret folklore, studerer i Sydamerika vil tillade dig at forkæle dig selv med en kultur, der har hersket for aldre.

Executive kurser i Administrationsstudier Sydamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Administrationsstudier, Sydamerika Filter

Teknologi I Logistik

Uniminuto
Kursus
<
Fuldtid
<
6 semestre
Spansk
på universitet

Logistikteknologiprogrammet for Universitetsselskabet Minuto de Dios sigter mod at danne integrerede fagfolk med socialt ansvar, der er forberedt på at håndtere logistik og dr ...

Læs mere

Graduate Program Start-Up

Mente Argentina
Kursus
Feb 2021
<
Fuldtid
<
6&nbsp;-&nbsp;12 måneder
Spansk
på universitet

I de sidste par år, især fordi den argentinske valuta devaluering har flere udenlandske studerende indskrevet på argentinske universiteter til at gøre deres Masters og Graduat ...

Læs mere