ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Administrationsstudier Sydamerika

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

De nationer i Sydamerika tilbyder en stærk oplevelse rig med fornem arkitektur, stil madlavning, keramik og dans. Med en fortid gennemsyret folklore, studerer i Sydamerika vil tillade dig at forkæle dig selv med en kultur, der har hersket for aldre.

Executive kurser i Administrationsstudier Sydamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Administrationsstudier, Sydamerika Filter

Gymnasiet med teknisk administration

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
på universitet Fuldtid 3 år Marts 2020 Brasilien Belo Horizonte

Det er en skole af medium + teknisk uddannelse i ledelse med fokus på iværksætteri og ledelse, der forbereder eleverne til at påtage deres fremtid.

graduate-program opstart

Mente Argentina
på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder Februar 2020 Argentina Buenos Aires

I de sidste par år, især fordi den argentinske valuta devaluering har flere udenlandske studerende indskrevet på argentinske universiteter til at gøre deres Masters og Graduate / Postgraduate kurser