ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Administrationsstudier i Irland

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Deltid Executive kurser i Administrationsstudier i Irland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Administrationsstudier, Irland Filter

Professionel Business Course: Human Resources

Birchwater Education
Kursus
<
Deltid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Human resource management ser på udviklingen af ​​mennesker inden for en organisation, udvælgelse udvælgelse induktion, belønning, vurdering, uddannelse for nu og udvikling fo ...

Læs mere