ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Administrationsstudier i Frankrig

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Executive kurser i Administrationsstudier i Frankrig. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

6 Resultater i Administrationsstudier, Frankrig Filter

Europæisk videregående uddannelse i forvaltning af menneskelige ressourcer (Dees)

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2020 Frankrig Pæn Cannes-et-Clairan Agde + 2 mere

Videregående uddannelse i Europa Diplom - assistent Human Resources Management (DEES): program undervises på fransk.

Kursus: Styring af medarbejdernes trivsel

IFCAM
på universitet Fuldtid 2 dage Kontakt skolen Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Opret medlemskabsbetingelserne for holdene. Efter afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at gennemføre konkrete handlinger for at give en klar retning, fælles mål; at fremme en organisation, der forbedrer, for at kontrollere tiden; at fremme medarbejdernes selvmotivation; at skabe et lærende og kreativt team; at foregribe lidelsen og skabe fornøjelsen ved at dele.

Kursus: Giv dig selv ansvarlighed

IFCAM
på universitet Fuldtid 2 dage November 2019 Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Udvikle nøglerne til relationsstyring. Efter afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at udvikle deres legitimitet og etablere deres autoritet over for medarbejderne og hierarkiet; at udvikle lederskab ved at ledsage ændringer; tage ansvaret for nøglerne til forholdet styring; at implementere en differentieret ledelse.

Kursus: Fremme af et effektivt møde

IFCAM
på universitet Fuldtid 2 dage Kontakt skolen Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Forbered, led og definer de næste trin på et møde. Efter afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at definere en objektiv og konkret handling; forberede og strukturere sine møder; at positionere sig foran en gruppe og tilskynde til deltagelse; at animere sin gruppe med lethed.

Kursus: At kende dig selv til at værdsætte dit potentiale

IFCAM
på universitet Fuldtid 2 dage Kontakt skolen Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Skab konstruktive professionelle relationer. Efter afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at hævde sig fuldstændigt og roligt i deres forhold; at skabe tillid til deres udveksling; at tilpasse sig effektivt til deres samtalepartnere; at tage valg og beslutte lettere.

Kursus: Udvikling af din personlige indflydelse gennem assertivitet

IFCAM
på universitet Fuldtid 3 dage November 2019 Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Udvikle selvbekræftelse for konstruktive forhold. Ved afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at identificere påståelige holdninger og adfærd i forhold; at tilpasse sig de forskellige situationer, der opstår på en passende måde; at få tillid ved at udtrykke deres følelser nøjagtigt, diplomatisk og fleksibelt; at styre modsætninger.