$close

Filtre

Se resultater

Administrationsstudier kurser i Cannes-et-Clairan.Find kurser og korte kurser i Administrationsstudier i Cannes-et-Clairan

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse. I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interper… Læs mere

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Cannes er berømt for sin årlige Cannes Film Festival. Det er hjemsted for mere end 70.000 indbyggere. Byen er en travl turistmål i Frankrig. Det har en række videregående uddannelsesinstitutioner og mange store i kunst og teknologi.

Administrationsstudier kurser i Cannes-et-Clairan - Søg efter kurser og korte kurser i Administrationsstudier i Cannes-et-Clairan. Alle info her!

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Agde, Frankrig +3 Mere

Videregående uddannelse i Europa Diplom - assistent Human Resources Management (DEES): program undervises på fransk.

Videregående uddannelse i Europa Diplom - assistent Human Resources Management (DEES): program undervises på fransk. -
Kursus
Fuldtid
12 måneder
Fransk
på universitet