ACADEMICCOURSES

Kurser: Administrationsstudier i Brasilien

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Executive kurser i Administrationsstudier i Brasilien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Administrationsstudier, Brasilien Filter

Gymnasiet med teknisk administration

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Kursus
<
Fuldtid
<
3 år
Portuguese (Brazil)
på universitet

Det er en skole af medium + teknisk uddannelse i ledelse med fokus på iværksætteri og ledelse, der forbereder eleverne til at påtage deres fremtid.

Læs mere