ACADEMICCOURSES

Kurser: Administrationsstudier i Australien

Der er noget for enhver smag at søge administration kurser i Australien, såsom mange muligheder for faglig udvikling, uanset om du søger nye færdigheder, en ændring af karriere eller styrke dit CV. Australien har meget at tilbyde dem interesseret i at arbejde, studere eller rejse der, herunder masser af muligheder for kultur, udendørs eventyr, dejlige strande, pulserende storbyer og en international befolkning. De, der søger administration kurser i Australien kan nyde kombinationen af ​​gode kurser og en fantastisk beliggenhed.

Der er mange emner for administration kurser i Australien, at deltagerne kan udforske, såsom kritisk og strategisk tænkning, analyse, kommunikation, styring i tider med forandring, og forretningsplaner, for at nævne et par stykker. De administration kurser i Australien tilbyder en bred vifte af studiemuligheder, herunder fuldtids-, deltids-og online-læring.

Tag det næste skridt på vejen mod dine mål med administration kurser i Australien. Hvis du ser et program, der interesserer dig, anmode om mere information direkte fra skolen!

4 Resultater i Administrationsstudier, Australien Filter

Ledelse og styring af People-Centered Change Course - Durham University

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
3 uger
Engelsk
Online

Lær hvordan du bringer folk med dig, når du leder eller administrerer organisatoriske ændringer og navigerer udfordringer for at holde dem ombord.

Læs mere

Coaching For Human Resource Professionals

Center for Creative Leadership
Kursus
<
Deltid
<
3 dage
på universitet

Dette program hjælper dig med at styrke dine egne lederevner og lære at bygge coaching forhold til at udvikle de færdigheder andres.

Læs mere

People Management Skills Course - CIPD - Chartered Institute of Personnel and Development

FutureLearn
Kursus
<
Deltid
<
5 uger
Engelsk
Online

Udforsk de vigtigste metoder, strategier og principper for human resource management og udvikle din egen ledelsesstil.

Læs mere

Lederudvikling For HR-professionelle

Center for Creative Leadership
Kursus
<
Deltid
<
5 dage
på universitet

Udvikles gennem et samarbejde mellem CCL og Society for Human Resource Management (SHRM), dette program forbereder dig til at blive en mere effektiv leder af mennesker og proc ...

Læs mere