ACADEMICCOURSES

Kurser: Administrationsstudier i Argentina

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Argentina er kernen i de videregående uddannelser, især fra deres forskningsorienteret pensum. Det har gjort eleverne til at få praktisk viden og færdigheder, men også forbedrede praktiske viden ansøgning. Dette har hjulpet de lærde til at give løsninger på landets problemer.

Executive kurser i Administrationsstudier i Argentina. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Administrationsstudier, Argentina Filter

Graduate Program Start-Up

Mente Argentina
Kursus
Feb 2021
<
Fuldtid
<
6&nbsp;-&nbsp;12 måneder
Spansk
på universitet

I de sidste par år, især fordi den argentinske valuta devaluering har flere udenlandske studerende indskrevet på argentinske universiteter til at gøre deres Masters og Graduat ...

Læs mere