$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Ønologi i Sydafrika

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.Ønologi, eller studiet af vin og vinfremstilling, udsætter de studerende til processen med at gøre vin fra dyrkning af druer og andre frugter, d… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Ønologi, eller studiet af vin og vinfremstilling, udsætter de studerende til processen med at gøre vin fra dyrkning af druer og andre frugter, der anvendes i vinfremstilling til gæring af vin ved at indføre ilt for at lette gær vækst. Studerende vil ikke kun lære om de forskellige typer af druer, der anvendes til at lave vin, men vil også forstå, hvordan at "smag " vin, hvad vin til at tjene med hvilke fødevarer og differentiere blandt de mange lokalt og internationalt producerede vin.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Executive kurser i Ønologi i Sydafrika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Sydafrika
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Cape Wine Academy
Midrand, Sydafrika

Et introduktionskursus, der tager dig med på en vinrejse rundt i Sydafrika, der afslører de store vinavlsområder i Kap, vinstil og vinens indvirkning på smagen af mad.

Et introduktionskursus, der tager dig med på en vinrejse rundt i Sydafrika, der afslører de store vinavlsområder i Kap, vinstil og vinens indvirkning på smagen af mad. -
Kursus
Engelsk
på universitet