$close

Filtre

Se resultater

Ønologi kurser i Porto.Find kurser og korte kurser i Ønologi i Porto

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.Ønologi, eller studiet af vin og vinfremstilling, udsætter de studerende til processen med at gøre vin… Læs mere

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Ønologi, eller studiet af vin og vinfremstilling, udsætter de studerende til processen med at gøre vin fra dyrkning af druer og andre frugter, der anvendes i vinfremstilling til gæring af vin ved at indføre ilt for at lette gær vækst. Studerende vil ikke kun lære om de forskellige typer af druer, der anvendes til at lave vin, men vil også forstå, hvordan at "smag " vin, hvad vin til at tjene med hvilke fødevarer og differentiere blandt de mange lokalt og internationalt producerede vin.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Porto er den anden mest folkerige by i Portugal efter Lissabon med en befolkning på omkring 1,3 millioner personer. The University of Porto er den øverste universitet i Portugal, da det tjener studerende fra hele Europa og verden i almindelighed. Der er mange andre tekniske skoler i Porto også.

Ønologi kurser i Porto - Søg efter kurser og korte kurser i Ønologi i Porto. Alle info her!

Minimer
Læs mere om at studere i Portugal
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Ekspertise inden for vinforvaltning er et banebrydende kursus, der dækker alle områder af interesse for vinbranchen, leveret af de bedste fagfolk i hvert område.

Ekspertise inden for vinforvaltning er et banebrydende kursus, der dækker alle områder af interesse for vinbranchen, leveret af de bedste fagfolk i hvert område. -
Kursus
Deltid
54 timer
Engelsk, Portugisisk
på universitet