Top Kurser

De mange forskellige kurser kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære kurser, der er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede kurser

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Styling kursus

December 12, 2018
I denne Interiør- og Produktstylingskursus får du al den nødvendige træning for at skabe attraktive rum, der skal fotograferes og dermed blive professionelle i sektoren.

University of Oxford Language Centre

IELTS Intensive Course

December 11, 2018
Oxford University er glad for at tilbyde dette kursus for alle potentielle studerende, der forbereder IELTS eksamen. Dette intensive 4-ugers program forbereder dig til alle fire dele af IELTS-testen og hjælper dig med at få de nødvendige færdigheder til at nå dit målresultat.

Gateway International College

Kursus: Fuld kropsmassage

December 7, 2018
Udfør en fuldkropsmassagebehandling er en mulighed for dig at give din klient en afslappende og fornøjelig oplevelse designet til at fremme en følelse af velvære. Dette kursus vil lære dig alt hvad du behøver at vide om at tilbyde en professionel helkropsmassage og omfatter praktisk træning og vurdering.

Universiteter i Danmark

Skift placeringVelkommen til den side, hvor du kan finde ud af mere om at lære gennem korte kurser, online fag, fjernundervisning og erhvervskurser. Nogle mennesker vælger at starte med et af de korte kurser og arbejder sig op til certificeringskurser eller –uddannelser. Kontorledere kan ønske at sende deres medarbejdere gennem et af vores kurser for at forbedre medarbejderens vidensgrundlag og evner. Hvad enten du ønsker at gå ind i forretnings- og finansverdenen, arbejde på din kandidatgrad eller bare genopfriske nogle færdigheder, kan du finde et kursus, der passer til dine behov.

Korte Kurser

Nogle mennesker foretrækker at tage nogle af de korte kurser. Korte kurser er designet til at tilbyde specifikke evner i emner såsom DesignUddannelseComputereIngeniørvidenskabPsykologi, og mange andre. Korte kurser varierer i varighed, men de fleste kan blive gennemført på dage, uger eller måneder. For eksempel, en person, der er interesseret i computerteknologi eller IT kan tage nogle korte kurser eller arbejde imod et certifikat.

Korte kurser kan også passe til dig hvis du har en stærk baggrund inden for et specifikt område, men mangler intensiv træning med særlige egenskaber, såsom informationsteknologi, uddannelse eller andre fag, og ønsker at mestre emnet indenfor nogle få uger – eller mindre.


Online Fag

Online læring blev udviklet for at tilgodese de behov travle fagfolk og virksomheder har, når de ønsker at udvide deres uddannelses- og træningsmuligheder og stadig kunne følge med i deres travle hverdag. At tage et online fag giver dig muligheden for at arbejde i dit eget tempo, og når du har tid. Nogle af disse fag kan give muligheden for at gennemføre specifikke certifikationer i forskellige emner. Nogle er meget specifikke, hvor andre dækker mere brede emner. Virksomheder kunne sende nogle af deres medarbejdere på online kurser for at gennemføre en certification, de har behov for, at deres medarbejdere har, eller for at få værdifulde egenskaber indenfor særlige områder. Der er hundreder af online fag at vælge imellem på denne side, så kig endelig de forskellige tilbud igennem.


Fjernundervisningsfag

Som med online fag, kan man med fjernundervisning, som med online fag, få en hel uddannelse, eller bare tage et fag eller to, alt efter hvad dine behov og fremtidige karriereambitioner kræver. Start langsomt og øg din læring ved at tage flere fag gennem fjernundervisning, når tiden tillader det. Fjernundervisningsfag dækker mange forskellige emner såsom erhverv, jura, psykologi og teknologi.

 

NOGLE POPULÆRE FAGKATEGORIER


1. Psykologifag

Psykologi er studiet af sind og opførsel. Det gælder både hvad der ligger til grund for folks handlinger, og børneudviklingsstudier. Efter at have studeret psykologi, vil du være i stand at have en karriere indenfor adfærdsstudier og kan føre til at arbejde som klinisk psykolog, vejleder, socialarbejder, forsker og meget mere. Det er et meget eftertragtet studieområde og ventes at vokse grundet behovet for at forstå hvad der motiverer folk og hvad der ligger bag deres handlinger. Nogle mennesker, der har studeret psykologi, arbejde endda indenfor sport, underholdning og reklame.

Fag indenfor psykologi omhandler adfærdspsykologi, udviklingsstudier eksperimtel psykologi mm. At tage denne type fag, giver dig en stærk baggrund i psykologi, så du kan bygge videre på denne viden og kombinere den med andre fag eller uddannelser.

2. Jurafag

Jurafag omhandler både lokal og international jura, og forbereder dig til en karriere indenfor advokatbranchen. Forskellige institutioner her på siden tilbyder fag rettet mod juridisk kommunikation såvel som andre vigtige områder indenfor jura. Karrierer indenfor jura kan vise sig at være temmeligt lukrative, og kan indebære arbejde som advokat i et privat firma, som juridisk konsulent, advokatfuldmægtig, og mange andre stillinger. Personer, der er interesseret i jura, kan starte med at tage korte kurser og siden bevæge sig op til at læse hele uddannelser.

 

3. Erhvervskurser

Der er mange erhvervsspecifikke fag at vælge imellem, og arbejdsgivere drager ofte stor fordel af at sende deres medarbejdere på sådanne kurser. Nogle erhversfag fokuserer på at udvikle ledelsestalenter fra en medarbejdergruppe, samt at lægge fokus på bedre arbejdsresultater og øge profitten i firmaet. Disse fag, og mange andre, tilbyder en fornuftig måde hvorpå man kan øge profitten ved at øge læringen blandt medarbejdere. Disse fag kan bruges som en del af at få medarbejdere til at nå visse præstationsmål, ved at sende dine medarbejdere ud for at udvikle deres kompentecer indenfor forretningsverdenen.

 Fordele

Fordelene ved at tage kurser er mange. Ikke alene giver det travle mennesker mulighed for at vende tilbage til skolen på en måde så det passer til deres skema, men det giver også arbejdsgivere mulighed for at udvilke medarbejderes kompentencer, så de passer til virksomhedens behov.

Herudover er det muligt at vælge hvor meget man vil tage og hvornår, alt efter ens interesser. Samt at arbejde imod en kandidatuddannelse, et certifikat, eller bare lære mere om en emne, der interesserer en.

Fjernundervisning er interessant for mennesker i hvilken som helst situation, uanset land og baggrund. Her kan alle søge igennem og tage en bred vifte af fag og arbejde imod deres karriere mål i deres eget tempo.


Forskelle i Varighed og Omkostninger

Her på siden finder du en lang række universiteter og skoler at vælge imellem. Kig endelig igennem de forskellige skoler og sammenlign de omkostninger, du ville have i forbindelse med at tage fag på dem. Du kan sikkert finde noget, der passer både dit budget og dine behov.

Du kan finde en bred vifte af fag, som du kan tage, afhængigt af om du er en enkeltfagsstuderende, eller om du søger at tage en mere avanceret uddannelse. Søg efter fag i alt fra ErhvervKommunikationRegnskabsføring og Markedsføring til JuraVejledningHotel LedelseFotografi og Kunst!