Kursus på italiensk konditori
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøgleinformation
Campus placering
Turin, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
3 uger
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 4.000 / per course
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kursus på italiensk konditori
Tre uger teoretiske og praktiske lektioner og mulighed for at træne som professionel italiensk konditorivarer.
ICIF har oprettet kurset på italiensk konditori i samarbejde med det italienske konditori, is og chokoladeforbund .
Kursusprogrammet byder på demonstrationslektioner af professionelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instrueret af Italian Pastry Federation. Emnerne i kurset fokuserer på alle forberedelser af italiensk wienerbrød og konfekt Italiensk kunst, fra grunddejen til italiensk stil cremer til små kager med indsigt i regionale traditionelle slik og moderne kreative desserter, kage design og manuel chokolade temperering metoder, dekorationer med chokolade og is lektioner. Uddannelsen suppleres med uddannelsesbesøg til konfekturebranchens virksomheder. Kurset er på italiensk sprog og lærere understøttes af en tolk på engelsk .
Minimum antal deltagere: 12.
Varighed
Kurset har en samlet varighed på 3 uger af teoretisk-praktiske lektioner på instituttet.
Kurset omfatter ikke praktisk træning på eksterne faciliteter.
De kan tilmelde sig kurset
- Italienske og udenlandske mad og vin fagfolk
- Italienske og udenlandske gourmetamatører og entusiaster.
Kursusprogram
FØRSTE UGE
Mandag
- Bageriprodukter til morgenmad:
- croissant
- Chokoladefletning
- Otte formet brioche med fløde
- Chokolade Girella
tirsdag
Bageriprodukter til morgenmad:
- Venetiansk brioche med fløde
- Plum kage
- pandekage
- Cupcake
onsdag
Svamp:
- Klassisk svamp (let pisket / medium pisket / tung pisket)
- Svamp (Chokolade, Almond)
- Margherita dej (med tilsætning af æg og smør)
torsdag
Svamp:
- Meringues præparater (Almonds)
- Roulò (pistacien, mandler)
- Sacher
- Kiks
Fredag
Sød shortcrust wienerbrød:
- Klassisk sød shortcrust wienerbrød
- Pisket kagerlakk (Chokolade, Hasselnød)
- Hasselnødskartede kager (til tartlets)
ANDEN WEEK
Mandag
Sød shortcrust wienerbrød:
- Sublè sød shortcrust wienerbrød (til kiks og tærter)
- Milano sød shortcrust wienerbrød (til marmelade tærter og cremer)
- Hårde æggeblommer sød shortcrust wienerbrød
tirsdag
Butterdej:
- Puff Pastry (Dårlig i smør / Medium i mængde smør / Rig i smør)
- Cannoli (fløde, sabayon)
- Æble roser
- Apple Strudel
onsdag
Pastry Cream, Bignè og Meringues:
- Bignè (tung masse / mellemmasse / lysmasse)
- Pastry Cream (Chokolade, Pistacien, Chantilly)
- Royal Cream, Butter Cream
- Engelsk creme
- Meringues (klassisk italiensk stil)
torsdag
Bavarianere og mousses:
- Bayerske med cremer
- Bayerske med frugt
- Chokolademousse
- Jordbær Mousse
- Kaffe Mousse
Fredag
Semifreddos og Ganache:
- Cream Parfait
- Frugt Parfait
- Vand Ganache
- Whipped Ganache
- Ganache til dækning
Tredje uge
Mandag
Chokoladerie - Produktionsteknik og dekoration med Chokolade:
- Temperering af chokolade
- Cone Decoration
- Praline (hvid chokolade, hasselnød, pistacien)
tirsdag
Cake Design - Dekorationsteknikker:
- Dækning i sukkerpasta
- Modelleringsteknikker med sukkerpasta (dyrefag, tegnefilm, ceremonier)
- Kunstblomsteknikker med sukkerpasta (Blomsterbygning, farveskygger)
onsdag
Dekorationsteknikker:
- Isning (opskrift, kegle dekoration)
- Airbrush
Kunstnerisk Sukker - Isomalt:
- Beskrivelse af kunstnerisk sukker
- Behandlingsteknikker (hældt, strakt, blæst),
- Grundlæggende udstyr
torsdag
Flødeis:
- Creme-baseret is
- Frugtbaseret is
- sorbeter
- Isbobler og belagte isterterter
- Iskager
- Affogati
- Granit
Fredag
- FINAL EXAM e Consegna og Præsentation af CERTIFIKATERNE FOR DELTAGELSE OG DIPLOMAS
lørdag
- Eksternt besøg organiseret af instituttet til et chokolade laboratorium og smagsprøver
- Eksternt besøg organiseret af instituttet til "Albertengo Panettoni" Company
Kursets gebyrer
Gebyret for kurset på italiensk konditori er på 4.000,00 Euro. Det er muligt at tilmelde sig også i en periode på 1 uge, gebyret for modulet i den første og den anden uge er på 1.300,00 Euro i 5 dages lektioner om ugen, mens det for modulet i den tredje uge er gebyret af 1.400,00 Euro for 6 dages lektioner. Gebyret for kurset omfatter:
- Indkvartering på ICIF Guest-House i en lille lejlighed (bestående af to soveværelser med en, to eller tre senge og et badeværelse) og morgenmadsservice i 3 uger
- Måltider på instituttet fra mandag til lørdag (skolen er lukket om søndagen og på helligdage) i 3 uger
- Teoretisk-praktiske lektioner som angivet i programmet
- Undervisningsmaterialer (opskriftsholdere, lyd-videosystemer osv.)
- Mad og vinprodukter til lektionerne
- Brug af udstyr og redskaber under lektioner i de forskellige laboratorier
- En komplet kokkens uniform: en ICIF jakke med ICIF logoet, et par kokkebukser og et forklæde med ICIF logoet
- Bistand inden kursusforløbet til anmodning og udstedelse af visum til studie, hvis det er nødvendigt
- Certifikat for deltagelse fra ICIF instituttet efter afslutning af kurset og det officielle diplom udstedt af det italienske konditori.
Alt andet, der ikke udtrykkeligt er angivet ovenfor, er ikke medtaget.
YDERLIGGENDE AFGIFTER, INKLUDERET IKKE I FORBINDELSE MED KURSEN:
- 50 € for den sygesikring, der dækker de grundlæggende lægeudgifter og udgifterne eller inddrives til sygehuset kun for ulykker i løbet af arbejdstiden for hele perioden af kurset (kun hvis den studerende ikke allerede fastsætter en sanitærforsikring i sin egenskab Land).
- 50 € for dem, der har til hensigt at drage fordel af ICIF , kun ved ankomst i Italien, organiseret af ICIF instituttet på søndagen før kursets begyndelse, fra Milan Malpensa lufthavn. Betaling af 50 euro kan ske i balancens balance ved bankoverførsel, eller kontant eller med kreditkort på ICIF Directions kontor på ICIF første dag.