Kursus i Fashion Design: Design din Capsule Collection

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus i Fashion Design: Design din Capsule Collection

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Dette kursus afholdes på engelsk


Fashion Design: Design din Capsule Collection giver eleverne mulighed for at eksperimentere med de grundlæggende værktøjer i design. Teoretiske lektioner styrkes af kreative workshops, messer og mulige seminarer med professionelle fagfolk.

Firenze, med en århundredes tradition i modeverdenen og dens ekspertise, har et misundelsesværdigt internationalt ry på områder, der spænder fra mode og kunstnerisk håndværk til design og teknologisk innovation. På et sådan uforligneligt sted vil eleverne observere og analysere nuværende kreative virkeligheder og tendenser.


Mål: Dette kursus er beregnet til motiverede studerende, der er interesserede i at lære de grundlæggende elementer i mode design og har ingen forudgående viden eller erfaring inden for disciplinen. Dette er et introduktionskursus, ingen tidligere studier inden for området er påkrævet.


Metode og struktur: Dette kursus introducerer den multifaceted industri, der er mode design. Studerende vil dække en bred vifte af emner som modehistorie, trendforskning og teknikker, samtidig med at man udvikler færdigheder som tegning, mønstrering og skræddersyeteknik for at færdiggøre en kapselsamling som deres afsluttende kursusprojekt. Under kurset lærer eleverne at identificere og diskutere aktuelle tendenser og ledere i den italienske modeindustri og erhverve organisationsfærdigheder og erfaring med at arbejde som en del af et internationalt studenteteam. Desuden vil de anvende de standardforskningsmetoder, nøglekoncepter og værktøjer, der er nødvendige for at udvikle et "samlingsprojekt" baseret på det valgte "koncept" og "mål".

I løbet af kurset vil eleverne mødes med forskellige fagfolk på området som led i et traditionelt foredrags- eller showroombesøg. Aktiv deltagelse i diskussioner med gæsteforelæsere og besøg af stedbesøg er grundlæggende.


Studieplan

Modehistorie
Formålet med kurset er at give eleverne værktøjerne til at forstå, individualisere og differentiere forandringer i stilarter og tendenser og evne til at analysere mode og dets mest repræsentative personligheder.

Begrebet trend og Florence grundforskning
Kurset starter med en definition af mode og stil. Der lægges særlig vægt på vigtigheden af kropskommunikation og hvordan den kan fortolkes som et ekspressivt symbol, der formidler en unik og personlig besked. Desuden vil eleverne lede til at forstå forbindelsen mellem fortid og fremtid gennem analyse af de forskellige elementer, der i dag udgør grundlaget for en fremtidig udvikling mod nye scenarier og innovation i modeforsyningskæden.

Introduktion til samlingsprojekt
Dette program introducerer eleverne til begrebet modeindsamling og er designet til at give de studerende de nødvendige færdigheder til at udvikle originale ideer og skabe en kapselsamling. Studerende lærer at koordinere de forskellige projektfaser: fra koncept til forskning, udforskning af materialer, teknisk design og mulighed for at arbejde på det endelige projekt i samarbejde med et italiensk modefirma. Den endelige produktion er en kapselindsamling, udviklet i overensstemmelse med moderne modetrends.

Modetegning
Kurset fokuserer på forklaring og realisering af en grundlæggende kvindelig / mandlig tegning, med særlig vægt på anatomiforhold og udvikling af grafikteknikker til draping og mønstre af de vigtigste stoffer.

Mønsterfremstilling og skræddersyeteknikker
Kurset fokuserer på moulage teknikken. Der lægges vægt på draperingsteknikker af forskellige stoffer, der arbejder direkte på en mannequin.

Teknologi af materialer
Gennem dette kursus introduceres eleverne til de vigtigste aspekter af stof fra fiber til efterbehandling, så de kan få et overblik over tekstilfremstillingsprocesserne og forståelse for de forskellige typer stoffer. Gennem besøg på italienske tekstilfabrikanter og museer vil de studerende uddybe de teoretiske forestillinger, der er erhvervet under kurset.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret January 7, 2019
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
3 uger
Fuldtid
Price
Pris
2,600 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Florence, Tuscany
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Italien - Florence, Tuscany
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen