Dette er et ideelt program for dem, der ønsker at forbedre deres faglige kvalifikationer med henblik på at få et job eller at gå videre i deres uddannelse eller arbejdsplads.

Programmet fører til en BTEC i WorkSkills Plus, en internationalt anerkendt faglig kvalifikation på niveau 3 på nationale referenceramme for kvalifikationer (NQF). Den er designet og akkrediteret af Edexcel, den førende leverandør af internationalt anerkendte kvalifikationer.

Denne BTEC kvalifikation gør en fantastisk tilføjelse til dit CV og er godkendt af UKBA for ikke-EU og EU-studerende.

Programmet består af to etaper:

1.. Studietid

Du vil studere i mindst 15 timer om ugen Kurset består af individuelle enheder herunder: - forhandlingsevner og overtalelse på arbejdspladsen - give og modtage feedback - Forberedelse til et interview - Effektivitet på arbejdspladsen - Personlige Skills for Leadership - Learning fra Work Placement - engelsk og eksamen forberedelse færdigheder, hvis du ønsker at bo med en værtsfamilie i løbet af din studietid, vil vi være glade for at arrangere dette for dig.

2.. Praktikforløb Periode

  • Du kan sætte i praksis de færdigheder, du har udviklet i klassen.
  • I løbet af din praktik, vil du blive overvåget og givet vejledning.
  • Opgaver givet under din placering vil give dig en mulighed for at reflektere over din erfaring og til at revurdere dine egne arbejdsrelaterede færdigheder.

Opgaver kan omfatte præsentationer, rapporter, rollespil, forskning osv. i løbet af dine studier, samt en praktisk opgave i løbet af din praktik. Alle opgaver er internt vurderes og når du har opnået det fornødne antal point, vil du blive tildelt en BTEC i WorkSkills Plus Level 3 kvalifikation (tildeling eller certifikat).

Hvilke typer af erhvervserfaring kan jeg tage?

Hospitality & Sundhed: studerende med relevant erfaring i gæstfrihed eller sundhedssektoren vil tage en betalt placering (UK mindsteløn) som en del af deres kursus.

Faglig: Studerende, der vælger erfaring i for eksempel marketing, mode, økonomi, jura, handel osv. vil tage en ulønnet praktik.

Hurtige fakta

  • Minimum alder: 18 - Undervisning: 15, 18, 21, 24, 27 eller 30 timer om ugen - Startdato: hver mandag (igangværende tilmelding) -: Øvet til sprogfærdighed (B1 til C2) - Ideel til: studerende, der ønsker praktisk erfaring i en britisk-baserede selskab og en BTEC Level 3 kvalifikation

Se 8 flere kurser fra Crest Schools of English »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date