Kursus - Underholdning Business Management

Vancouver Film School - VFS

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - Underholdning Business Management

Vancouver Film School - VFS

Vores EBM-program produceret udestående kandidater og fremragende resultater. Den intensive etårige uddannelse aktiveret studerende til at skabe prisbelønnede projekter, såsom Compendium "Lille Havfrue" og programmets førende business kurser betød indrejse for kandidater i virksomhederne i film, tv og spil produktion "Jabberwock."; marketing og sociale medier; og high-tech virksomhed.

Endnu for kandidater fra andre VFS programmer og dem, der allerede arbejder i branchen, der forlader en karriere at forfølge en årelang, fuldtidsuddannelse i Entertainment Business Management er bare ikke en mulighed. Og dette er en kilde til frustration for mange. Underholdning arts industri ændrer hastigt mange nødt til at erhverve nye forretnings- og markedsføring færdigheder hurtigt at fremme karriere, iværksætte projekter og starte virksomheder uden offer til karriere, job, eller hjemme. En fuldtidsansat EBM program ikke opfylde disse behov.

Som svar vil VFS blive undersøge en helt ny, komprimeret levering model af EBM, designet til at give dem, der har brug for en kreativ business uddannelse for at få det, uden kompromis til deres eksisterende karriere. Dette vil være første gang i de seneste år, at VFS har overvejet alternativer til etårig intensiv model. Dette vil være en enorm opgave, og vi er dedikerede til at tage den nødvendige tid til at skabe en ny model, der er af samme høje kaliber af andre VFS programmering.

Vores højeste prioritet er, og vil altid være, vores studerende og sikre, at de får den allerbedste pædagogiske erfaring. Det betyder, at vi vil være begrænsende indskrivning på fuld tid EBM-program, mens vi udvikler denne nye model.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen