Kursus: TOEFL eksamensforberedelseskurser

TOEFL er den mest populære undersøgelse for nordamerikanske engelsk. Vores TOEFL og Akademisk engelsk eksamenforberedelseskursus vil give dig de test færdigheder og niveau i engelsk, at du behøver at gøre godt på din eksamen.

Hvad er TOEFL eksamensforberedende kurser?

Vores TOEFL HIH og akademisk engelsk eksamensforberedelseskurser forberede dig til en høj score på din TOEFL eksamen ved at fokusere på prøveudførelsestjenester strategier og fremhæve de faglige engelskkundskaber er nødvendige for eksamen succes.

Kurset omfatter TOEFL-fokuserede læsning, skrivning, lytte og tale, plus praksis eksamen spørgsmål og simulation tests. Vænnet sig til den prøveudførelsestjenester miljø, strukturen af ​​testen og praktisere engelsk, du behøver.

Læsning og Skrivning

I den engelske skrivning klasse, lærer eleverne om de typer af læsning spørgsmål og skrive opgaver, der udgør læsning sektion og skrivning del af TOEFL HIH. De lærer strategier, der vil hjælpe dem med at besvare de spørgsmål og forbedre deres læse-og skrivefærdigheder scoringer. I læsning afsnit i denne engelske learning kursus, studerende udvikler scanning færdigheder, lære at læse for de vigtigste ideer og detaljer, udvikle ordforråd bygning færdigheder, demonstrere forståelse af lange og komplekse sætninger, og analysere organiseringen af ​​ideen. I skriveprocessen sektion, vil de studerende, der søger at lære engelsk i Atlanta lærer at skrive forskellige typer af essays med indledende afsnit, organ stykker, og et afsluttende afsnit. Redigering færdigheder er også udviklet gennem en gennemgang af den engelske grammatik.

Tale og lytte

I engelsktalende kursus, lærer eleverne om de typer af tale opgaver og lytte materialer, der udgør den talende sektion og lyttende del af TOEFL HIH. Studerende, der studerer ESL kan lære strategier, der vil hjælpe dem med at besvare de spørgsmål og forbedre deres tale og lytte scoringer. I talende sektion, lærer eleverne at oplyse og forklare deres mening. De har også demonstrere, hvordan stykker af oplysninger fra forskellige kilder er relateret. I den lyttende afsnittet eleverne øve besvare forskellige typer af spørgsmål, herunder vigtigste idé og detalje spørgsmål, højttaler holdning og formål spørgsmål, lære at identificere de organisatoriske mønstre af foredrag eller akademisk diskussion. Ud over at lære hvordan besvare tale og lytte spørgsmål, også de studerende udvikle deres udtale færdigheder og tage noter færdigheder.

Se 4 flere kurser fra American National College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date