Den rolle af forfatteren i filmprojektet bliver stadig vigtigere - på trods af den overflod af nye teknologier, der har tiltrukket et moderne publikum i filmen, der er baseret på et vellykket projekt er altid interessant, professionelt fortælles historie. God script - det er altid helheden af ​​faglig viden og færdigheder til at skabe et kvalitetsprodukt, som efterfølgende kan arbejde alle projektdeltagere.

Программа обучения включает актуальный теоретический блок (лекции и мастер-классы по специфическим направлениям кинематографа, теория и история кино, разбор жанров, психология), и практические занятия, нацеленные на формирование портфолио: работа с текстом, адаптация/экранизация, скрипт-докторинг, создание сценариев короткометражного, полнометражного, анимационного кино, сериала. Kurset indeholder også generelle forelæsninger og projekter med tilhørende afdelinger.

Kurset formål

Dannelse af færdigheder relevant forfatter, der ved, hvordan man skaber et professionelt produkt cozdanie konkuretnosposobnogo portefølje for en vellykket start i erhvervet.

Træning

Kurset omfatter teoretiske og omfattende praktiske blokke for at løse store udfordringer forfatteren på arbejde på en fuld-længde, kort projekt, animerede film, tv-serier. Under træning filmselskaber bruger konkurrencer blandt de studerende om at skrive scripts til konkrete projekter. Center for Karriere skoler fremmer dannelsen af ​​høj kvalitet portefølje og driftstid i et fagligt fællesskab.

Porfolio

Efter eksamen modtager den studerende et eksamensbevis for erhvervsfaglig uddannelse i "Screenwriting". Graduate har en konkurrencedygtig portefølje, som vil gøre en vellykket start i erhvervet. Ved afslutningen af ​​uddannelsen de bedste kandidater mulighed for at arbejde med førende filmselskaber.

Læring format

Deltid: 16 akademiske timer om ugen (02:00 på hverdage og en hel fridag).

Indgang test

For optagelse til fakultetet skal udfylde et ansøgningsskema og videregive indgangen test i en af ​​de tre strømme.

Dato for indgangen test

I 2014 vil interviews blive afholdt i tre strømme i juli, august og september. Interviewet er tildelt individuelt i intervallet c fra 12:00 til 20:00.

Se 9 flere kurser fra Moscow Film School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Price
110,000 RUB
semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date