Kursus: Rennert International amerikansk engelsk Programs

Ti niveauer af engelsk

10 studerende maksimumsminuttakster klasse

Hurtige fremskridt 20 (Student visum påkrævet)

Denne semi-intensive program giver dig mulighed for at gøre hurtige fremskridt i dine engelske kommunikationsfærdigheder og samtidig have masser af tid til fritidsaktiviteter i New York eller Miami. Med 10 niveauer af engelsk, vores små klasser mødes fire lektioner om dagen, om morgenen eller eftermiddage (9:30 til 1:10 eller 1:40 til 5:20). Studerende kan ikke vælge deres tidsplan. Brug din fritid til at nyde de steder i New York eller Miami. Om aftenen og i weekenden, nyd Rennert omfattende kalender over lærerstyrede aktiviteter.

Hurtige fremskridt 30 (Student visum påkrævet)

Vores mest intensive program omfatter seks lektioner pr dag, med både morgen og eftermiddag klasser i New York eller Miami. Små klasser med maksimalt ti elever mulighed for personlig opmærksomhed og hurtige fremskridt. Der lægges særlig vægt på samtale færdigheder. I New York har de studerende et valg af eftermiddag valgfag, der omfatter TOEFL praksis for mellemliggende niveau studerende, flydende, engelsk gennem amerikanske film, fejlretning, idiomer og phrasal verber og skrivning og udtale. Om aftenen og i weekenden, nyd Rennert omfattende kalender over lærer førte aktiviteter.

Vacation 'N Learn® (16 lektioner om ugen, ingen studerende visum påkrævet)

Dette program giver dig mulighed for at forbedre dine engelskkundskaber, mens ferie i New York eller Miami. Med ti niveauer af engelsk, vores små klasser mødes fire lektioner om dagen, om morgenen eller eftermiddagen mandag til torsdag (9:30 til 1:10 eller 1:40 til 5:20). Studerende kan ikke vælge deres tidsplan. Resten af ​​dagen og tre-dages weekender giver dig mulighed for at nyde alt det New York eller Miami har at tilbyde ved at udnytte Rennert omfattende kalender over lærerstyrede aktiviteter.

Hurtige fremskridt 20 Prøve Skema

Hurtige fremskridt 30 Prøve Skema

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Rennert English Language School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date