Kursus - Programmering Til Spil, Web Og Mobil

Vancouver Film School - VFS

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - Programmering Til Spil, Web Og Mobil

Vancouver Film School - VFS

Programmering for spil, Web & Mobile handler om at blive en bedre, smartere, mere alsidig og hireable udvikler. Under den mest intense og kreative år af dit liv, du lære at oprette og tilpasse programmer til din vilje-til at bruge store softwareudvikling at imponere, provokere, overtale, og underholde. Når du opgraderer, du er bevæbnet med en høj-drevne portefølje og færdigheder til at trygt præsentere dine afgangsprojekter til et publikum af fagfolk og personalekonsulenter fra en utrolig vifte af industrier.

Hvad vil du lære

Bliver en programmering for spil, Web & Mobile graduate betyder mastering mange discipliner - og forståelse endnu mere.

Du starter med grundlæggende færdigheder i matematik, design, produktion og programmering, herunder C # og C ++, før den udvikler sig til front-end interface og mobile udvikling til iOS og Android. Du bygger på denne kerneviden med stadig mere komplekse kurser om interface udvikling og programmering, mens du vælger et større projekt i spil, web eller mobil teknologi. Du lærer Objective-C, Java, JavaScript, og Ruby on Rails samtidig vokser din præsentationsteknik og portefølje. Du ender programmet med avancerede klasser på shaders, netværk programmering, social integration og cloud-baserede applikationer.

Programmet giver dig ikke kun teori, uddannelse og erfaring, men også industri-forbindelser. Det er hver fordel, du bliver nødt til at lykkes, som du starter din karriere i en utrolig vifte af karrieremuligheder.

Start datoer:

  • 2 marts 2015 - 29 Juni 2015 - 26 Oktober 2015

Program Krav

Forbered en teknisk portefølje, der indeholder 1-3 eksempler på programmering arbejde. Medtag en 1-2 side uddrag af kildekode, du ønsker at vise, og en 1-side beskrivende resumé for hvert projekt.

Du skal også have mellemliggende PC computerfærdigheder, herunder praktisk kendskab til Microsoft Office, for dette program. Kendskab til HTML er et aktiv.

  • ELLER - En vellykket gennemførelse af en af ​​følgende VFS-programmer: - Foundation Visual Art & Design - Game Design - Digital Design - 3D Animation & Visual Effects
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen