Kursus - kvalitetsstyring - lean six sigma

Zeus Consulting

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - kvalitetsstyring - lean six sigma

Zeus Consulting

Lean Six Sigma er en metode bygger på kollaborativ hold indsats for at forbedre ydeevnen ved systematisk at fjerne proces, der halter og sinke din succes. Med færdigheder sæt til rådighed for multi-level bælter (Yellow Belt, Green Belt, Black Belt, Master Black Belt) Lean Six Sigma indeholder værktøjer, der forventes for hvert niveau.

Lean Six Sigma - Black Belt certificering

Kursusoversigt

Er gennemført certificeringen program til at give 'Black Belt "status til personer, der udvikler et strategisk ekspertise mellem hans / hendes videnskabelige lydighed og Six Sigma-værktøjer. Der er behov for Black Belt færdigheder især for Quality Department, men i alle andre funktionelle dele af et selskab, Black Belt individer bidrage til at øge produktiviteten. Dette kursus giver en omfattende dækning af Lean og Six Sigma teknikker, der gør det muligt for deltageren at forstå de væsentlige færdigheder til at lede Lean Six Sigma-projekter i deres organisationer.

MÅLGRUPPE

Kvalitet, R & D, Process ingeniør eller supervisor

Lean Six Sigma - Green Belt Certificering

Kursusoversigt

Denne interaktive otte dages kursus er designet til at give den lærende de værktøjer og anvendelse viden er nødvendig for at fuldføre en Lean Six Sigma Green Belt-projektet. Kurset introducerer den lærende til DMAIC processen værktøjer, de relevante Lean teknikker, der anvendes i de enkelte procestrin, anvendelsen af ​​disse værktøjer og metoder til evaluering af resultater. Mange "virkelige verden" eksempler anvendes i hele forløbet for at illustrere, hvordan Lean Six Sigma Green belt metodik kan anvendes effektivt i både produktion og transaktionelle miljøer.

MÅLGRUPPE

Senior teamledere og ledere eller kvalitets- og procesforbedring fagfolk

Lean Six Sigma - Yellow Belt Certificering

Kursusoversigt

Denne særlige uddannelse giver dig forståelse for de grundlæggende metoder anvendes til Six Sigma. Six Sigma Yellow Belt kursus dækker et par af de grundlæggende forbedringer procedurer og deres nødvendige målinger. I tilfælde af mange organisationer, den person, der har en gul Belt certificering er også en SMV eller "emne ekspert". Han eller hun kan blive en central medarbejder på et individuelt projekt eller flere projekter.

MÅLGRUPPE

Kurset er rettet mod et bredt publikum af Six Sigma teammedlemmer, der har brug kendskab til den samlede proces, og de grundlæggende procesforbedring værktøjer.

Levering Metode

Instruktør førte gruppe tempo, klasseværelse levering læringsmodel med strukturerede hands-on aktiviteter.

Sprog

Engelsk

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Arabic
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 - 8 dage
Fuldtid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen