Kursus - juridisk english

Crest Schools of English

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - juridisk english

Crest Schools of English

Dette kursus er designet til at give dig en grundig forberedelse til Cambridge ILEC, et højt niveau sprog kvalifikation til jurastuderende og praktiserende advokater.

Hvem er det Cambridge ILEC kursus for?

Dette er en kort, intensivt kursus er egnet til studerende, der har et godt kendskab til engelsk og ønsker at udvikle denne viden til brug i et juridisk miljø.

Cambridge ILEC blev oprettet for at imødekomme behovene hos både arbejdsgivere og advokater. Det er også velegnet til jurastuderende, der har brug for at forbedre deres juridiske engelskkundskaber.

Målene i Cambridge ILEC eksamen:

  • At vurdere kandidaternes evne til at operere på engelsk i en international juridisk miljø - at give kandidaterne mulighed for at vise arbejdsgiverne, deres evne til at kommunikere på engelsk med kunder og kolleger - at give kandidaterne mulighed for at vise uddannelses-og erhvervsuddannelsesinstitutioner deres evne til at følge et kursus af juridisk undersøgelse, hvor en betydelig del af undervisningen er på engelsk - at have en positiv og gavnlig indflydelse på indholdet og levering af engelsksprogede kurser for juridiske formål - at yde en undersøgelse for at gøre dette, som er retfærdig for alle kandidater, og som leveres til internationale standarder - for at tillade testbrugere at sammenligne kandidaternes resultater med andre kvalifikationer, som er knyttet til den fælles europæiske referenceramme for sprog.

Prøven består af fire separate papirer test læsning, skrivning, lytte og tale. Eksamensresultater tekster og emner er sat i forbindelse med international handelsret.

Nogle af de områder af loven figurerede i ILEC: Corporate, erhvervsorganisationer, Contract, Salg af varer, Fast ejendom, Debitor-kreditor, intellektuel ejendomsret, beskæftigelse, konkurrence, miljø, omsætningspapirer, sikrede transaktioner, Aspekter af folkeretten. Den ILEC undersøgelse vil også omfatte relevante aspekter af juridisk praksis.

ILEC vurderer engelsk evne bruges i en juridisk kontekst på Europarådets Vantage 'Niveau (B2) og Europarådets Effektiv Operational Proficiency »Niveau (C1) til generel sprogfærdighed.

Hvem genkender ILEC kvalifikation?

ILEC er anerkendt af førende internationale sammenslutninger af advokater, herunder: - det europæiske selskab Lawyers Association - European Law Students Association - International Association of Young Lawyers - European Young Bar Association

Kursus Datoer:

  • 10 februar 2014 - 31 marts 2014 - 02. juni 2014 - August 4, 2014 - 6 oktober 2014 - 01. December 2014

Hurtige fakta

  • Minimum alder: 18 -: Øvet til avanceret (B1 - C1) - Undervisning: 20 timer om ugen - Bane Længde: 2 uger - Ideel til: professionelle, der kræver et højt niveau, relevant uddannelse - Valgfri Eksamen: Cambridge ICFE
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Edgware, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Edgware, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen