Forbedre dit engelsk hurtigere med større eksponering til engelsk

Crest Schools af engelsk Intensivt kursus er det bedste program til at tage, hvis du ønsker at forbedre dit sproglige niveau i løbet af kort tid.

Du vil have større kontakt med lærere i et klasseværelse indstilling og masser af mulighed for at øve dine sprogkundskaber, deltage i aktiviteter i klasseværelset og lære med andre studerende. Den yderligere eksponering til engelsk vil give dig den tillid, du har brug for at øve din tale og forbedre din præcision.

Alle vores klasser er afslappet og interaktiv og lærere dækker en bred vifte af interessante emner for at sikre, at undervisningen er livlig og engagerende. Det er et ideelt kursus for folk, der ønsker at dedikere så meget af deres tid som muligt til at lære engelsk og til at forbedre deres vigtigste sproglige færdigheder: læsning, skrivning, lytte og tale.

Ønsker maksimal lærer tid?

Studerende, der ønsker at tilbringe så meget tid som muligt med en engelsk lærer kan tage vores Total Immersion program (45 timer om ugen). Du vil studere 00:59 i 30 timer og deltage i tre ledsaget aktiviteter om ugen, herunder interessante udflugter i og omkring London. Dette er vores mest intensive kursus, og det er for studerende, der ønsker at praktisere tale hver dag, og få mest eksponering til engelsk.

Hurtige fakta

  • Minimum alder: 16 - Level nybegynder til avanceret (A1-C1) - Timer per uge: vælge mellem 21, 24, 27, 30, 45 - Ideel til: studerende og fagfolk, der ønsker at modtage så meget undervisning som muligt i en kort tid

Se 8 flere kurser fra Crest Schools of English »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date