IELTS kvalifikation er normalt tages til akademiske formål, som det er anerkendt af gymnasier og universiteter i England, Nordamerika, Australien og New Zealand. IELTS test bruges til at vurdere de engelske sprogkundskaber af ikke-hjemmehørende studerende, der søger videregående uddannelser.

Vores IELTS kurser omfatter både generelle og Akademisk engelsk. Undervisningen er dynamisk og udfordrende, og du vil udvikle strategier til at håndtere hver enkelt opgave i eksamensopgaven med vægt på at øve læsning, skrivning lytte og tale.

Du vil have uddannelse i eksamen teknik og vil blive givet praksis prøver at hjælpe med at øge din selvtillid.

Vidste du?

  • Over 1,4 millioner kandidater tage IELTS test hvert år til at starte deres rejser i international uddannelse og beskæftigelse.
  • IELTS er anerkendt af mere end 6000 institutioner i over 135 lande.
  • IELTS bruger et pointsystem fra 0 til 9 og de studerende som regel brug for en score på mellem 5,5 og 7,5 afhængigt af kurset, de ønsker at følge.
  • IELTS test normalt finder sted ugentligt og du bliver nødt til at booke din test cirka 4 uger i forvejen (IELTS test gebyr er ikke inkluderet i prisen).
  • Vores IELTS tutorer giver ekspert undersøgelse rådgivning og vil vurdere dit niveau. De vil også rådgive dig, når du skal tage testen.

Hurtige fakta

  • Minimum alder: 16 -: Øvet til sprogfærdighed (B1 til C2) - Undervisning: 6, 9, 12, 15 eller 21 timer om ugen - Startdato: når som helst - Bane Længde: fleksibel

Se 8 flere kurser fra Crest Schools of English »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date