Kursus - IELTS eksamensforberedelse

Crest Schools of English

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - IELTS eksamensforberedelse

Crest Schools of English

IELTS kvalifikation er normalt tages til akademiske formål, som det er anerkendt af gymnasier og universiteter i England, Nordamerika, Australien og New Zealand. IELTS test bruges til at vurdere de engelske sprogkundskaber af ikke-hjemmehørende studerende, der søger videregående uddannelser.

Vores IELTS kurser omfatter både generelle og Akademisk engelsk. Undervisningen er dynamisk og udfordrende, og du vil udvikle strategier til at håndtere hver enkelt opgave i eksamensopgaven med vægt på at øve læsning, skrivning lytte og tale.

Du vil have uddannelse i eksamen teknik og vil blive givet praksis prøver at hjælpe med at øge din selvtillid.

Vidste du?

  • Over 1,4 millioner kandidater tage IELTS test hvert år til at starte deres rejser i international uddannelse og beskæftigelse.
  • IELTS er anerkendt af mere end 6000 institutioner i over 135 lande.
  • IELTS bruger et pointsystem fra 0 til 9 og de studerende som regel brug for en score på mellem 5,5 og 7,5 afhængigt af kurset, de ønsker at følge.
  • IELTS test normalt finder sted ugentligt og du bliver nødt til at booke din test cirka 4 uger i forvejen (IELTS test gebyr er ikke inkluderet i prisen).
  • Vores IELTS tutorer giver ekspert undersøgelse rådgivning og vil vurdere dit niveau. De vil også rådgive dig, når du skal tage testen.

Hurtige fakta

  • Minimum alder: 16 -: Øvet til sprogfærdighed (B1 til C2) - Undervisning: 6, 9, 12, 15 eller 21 timer om ugen - Startdato: når som helst - Bane Længde: fleksibel
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Edgware, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Edgware, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen