Læs den officielle beskrivelse

Kursus i Business Administration - Skills programmet i Financial Accounting 1 (CIS)


Certificering

Efter en vellykket afslutning af hver færdigheder program, vil CIS udstede lærende med Resultater Letter skitserer de moduler og kreditter opnået. Kun ved afslutningen af ​​3 moduler hen imod den fulde kvalifikation vil eleven blive tildelt et certifikat med en FASSET godkendelse. Learner resultater vil blive optaget på CIS National Learner Records Database indenfor 6 måneder efter afslutning.


Adgangskrav

  • Viden, forståelse og anvendelse af det engelske sprog på NQF 4/Grade 12 eller tilsvarende
  • Viden, forståelse og anvendelse af matematisk Literacy på NQF 4/Grade 12 eller tilsvarende
  • Viden, forståelse og anvendelse af Regnskab på NQF 4/Grade 12 eller tilsvarende
  • Optagelse kan være genstand for et interview med en akademisk medarbejder.Varighed

Programmet varighed er 65 timer, og undervisningen er face-to-face baseret på NQF fiktive timer. Dette udelukker tid til at fuldføre opgaver, forskning og selvstudie. Hver Damelin campus har en anden undervisning tidsplan. Programmerne udbydes i løbet af ugen, om aftenen eller om lørdagen.


Kursus Intro

Dette Skills programmet er en del af CIS Professional Kvalifikation i Ledelse og administration, der giver eleven med den viden og færdigheder, der kan anvendes i en række forskellige enheder, samt en forståelse af deres filosofi og operationelle krav. Det giver også et skridt til en højere fase af læring i ledelse, administration og finans og udvider elevens muligheder for avancement.Den lærende vil blive udstyret med de primære færdigheder til at håndtere en bred vifte af administrative funktioner inden for rammerne af økonomiske, kontraktmæssige, informationsteknologi, økonomi og kommunikation færdigheder. Dette udleder evnen til at absorbere ny læring samt være i stand til at anvende den læring, til en bred vifte af kendte og nye situationer. Den fulde kvalifikation optages mod SNG Professional Kvalifikation: Ledelse og administration, med SAQA ID No 60651 (129 point).

Program undervist i:
Engelsk

Se 137 flere kurser fra Damelin Part Time »

This course is Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
65 timer
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date