kursus i almindelighed engelsk (ge)

New Zealand Institute of Studies

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

kursus i almindelighed engelsk (ge)

New Zealand Institute of Studies

Kursus i General English (GE)

Vores generelle engelske Klasser er designet til de studerende, der ønsker at forbedre deres engelskkundskaber. Klasserne fokuserer på det sjove og omgængelig engelske lærerig oplevelse samt spændende udendørs aktiviteter. Vores akademisk engelsk klasser er designet til at forberede de studerende til akademisk studie på videregående niveau. Det tilskynder også til udvikling af selvstændig læring, hvor de studerende vil opnå færdigheder i akademisk forskning og arbejde med komplekse engelsk indhold.


Lærere

Alle lærere har en sprogundervisning kvalifikation fra universiteter og verdens anerkendte sprog institutter. De er indfødte talere, der tilbyder fremragende undervisning færdigheder og demonstrere tålmodighed og forståelse med de studerende, der kommer fra mange dele af verden.


Undervisning Ressourcer

New Zealand Institute of Studies har et velassorteret bibliotek, moderne lytter ressourcer, computer hardware og software, samt og mobile videoafspillere, alle designet til at give et varieret og meningsfuld engelsk program på alle niveauer. Moderne up-to-date studerende bøger, specielle ordbøger og praksis projektmapper anvendes til dag til dag undervisning i alle klasser.


Klasse Beskrivelse

Akademisk engelsk klasser

Efter afslutningen af ​​general engelsk niveau 3, vil de studerende være berettiget til at tilmelde i level 4 akademisk engelsk udvælgelse papers (AE).

Studerende kan vælge den klasse, de ønsker at tilmelde sig disse muligheder kan nævnes:

FCE / Intensiv IELTS / NZCEL (L4)

FCE = Cambridge English: First, også kendt som First Certificate på engelsk (FCE), er en øvre-mellemniveau undersøgelse på niveau B2 i Europarådets 's fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR). Det er accepteret globalt af tusindvis af uddannelsesinstitutioner, arbejdsgivere, ministerier, statslige organer og faglige organisationer som bevis for det engelske sprog evne er nødvendig for at håndtere confidentlywith en række skriftlige og mundtlige kommunikation.

Indehavere af Cambridge English: First vil have de praktiske engelskkundskaber til:

  • studere i engelsk på instituttet eller Pathway niveau
  • arbejde i et engelsktalende miljø
  • leve uafhængigt i en engelsk-talende land


Mange af de europæiske og amerikanske uddannelsesudbydere og universiteter bruger Cambridge English: First som bevis for engelsk sprogfærdighed, så adgang til følgende niveauer i deres programmer Foundation / Bachelor / Postgraduate / MB.Our FCE klassen fokuserer på de grundlæggende færdigheder er nødvendige for at opnå denne internationalt anerkendt certifikat. FCE er specielt velegnet til de NZ studerende, der søger at tilmelde sig diplomniveau kurser.

Intensiv IELTS = IELTS er verdens gennemprøvede engelsk test, og det er almindeligt kræves af de fleste arbejdsgivere og universiteter. Vores IELTS klasse hjælper eleverne til at stifte og forberede sig til at være klar og succesfuld i IELTS test. IELTS klasse vil blive undervist af en erfaren IELTS Examiner, der fuldt ud forstår eksamen processen og kriterierne required.More information om alle vores IELTS forberedelse programmer kan findes i næste afsnit af den engelske programmer beskrivelse.

NZCEL = NZCEL er en NZQA godkendt niveau 4-programmet (60 point), hvor de studerende vil modtage et certifikat efter en vellykket gennemførelse af kurset. Den NZCEL klassen fokuserer på at udvikle elevernes engelskkundskaber for at kommunikere selvstændigt og effektivt i både velkendte og akademiske situationer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
New Zealand - Auckland, Auckland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen