Kursus: Grafikdesigners værktøjer. Opret, retuscher og præsenter med Adobe Suite

Generelt

Program beskrivelse

adresse Quique López og Valeria Dubin
Varighed // Timer Fra 7. til 18. september 2020 (36 timer)
Fra 16:30 til 21:15 (undtagen 11 og 16)
niveau Introduktion / Medium
sprog castiliansk
pris 680 €. Studerende, der er indskrevet i ELISAVA har en særlig 25% rabat på kursets størrelse. ELISAVA Alumni Fet medlemmer får 15% rabat på programmets størrelse.

præsentation

I dette 8-session-kursus, i alt 36 timer, vil vi forsøge at nærme os brugen af Adobes professionelle værktøjer dedikeret til verdenen af grafisk design. Fra 3 øvelser, der er lette at anvende på arbejdspladsen - Hvem har ikke været nødt til at holde en præsentation hos din virksomhed? Hvem har ikke givet nogle filer i et program med svær udtale (InDesign, Photoshop, Illustrator?) Og har ikke vidst, hvad de skal gøre med dem? - Vi vil forsøge at forklare den grundlæggende brug af de værktøjer, som grafiske designere bruger til dagligt for at uddybe vores designs.

En præsentation, retouchering af en fil, der allerede er oprettet og designet eller layoutet af et arbejdsdossier eller et magasin, vil være de praksis, der får os til at turnere i Adobe CC-verdenen, forklare og analysere egenskaberne ved disse programmer og udføre Det læres som bedst, hver af de muligheder, der tilbydes af denne magtfulde software. Vi vil gentage brugen af forskellige værktøjer og arbejdsprocesser og videreføre deres viden for at få mest muligt ud af programmerne.

Fra mindre til mere komplekse udførelse af disse øvelser vil give os tilstrækkelig selvtillid til at være i stand til at møde retouchering, oprettelse eller design af disse grundlæggende grafiske stykker i ethvert erhverv uden at skulle være grafiske designere.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

målsætninger

Hovedmålet er at få den studerende til at tilegne sig den nødvendige viden til at konvertere deres projekt eller idé, præsentation osv. Til et sammenhængende udformet digitalt dokument, der prøver at optimere og maksimere de vigtigste computerværktøjer, der bruges af / grafiske designere.

Struktur og indhold

  • Blok 01. Godt præsenterede præsentationer
  • Blok 02. Retouchering af brochure og kataloger
  • Blok 03. Design og layout af rapporter, dossierer og magasiner

Undervisningspersonale

Valeria Dubin
Uddannet i visuel kommunikation fra Fakultet for kommunikation og kunst ved Mackenzie-universitetet i São Paulo, Brasilien. Art Director hos EstudiCanó, et kreativt grafisk design og visuel kommunikationsstudie i Barcelona, der siden 1998 har udviklet firmaprojekter, kommunikationskampagner, produktgrafik, opsøgende grafik, emballage, redaktionelt design, plade og multimedia, standgrafik og udstillinger.

Quique López
Kandidat i reklame og public relations, eksamensbevis i fotografi og kandidatgrafik i grafisk kunst fra det polytekniske universitet i Valencia; Diplom i sociologi fra University of Alicante; Postgraduate in Typography af Eina. Han arbejdede som kunstdirektør på Cosmic Gráfica med klienter som Esade, Albert og Ferran Adrià International Cooking Concepts, Grup3, Ingoprint eller Natursystem, blandt andre. Det fungerer for klienter som Cauchos Karey, Amnesty International Valencia, reklamebureauerne Syameses og KeepU Media, kombineret med den kunstretning af den internationale kæde af hoteller og resorts Dolce Hotels eller Meatpacking-restauranten. Han kombinerer sin professionelle aktivitet med undervisning i forskellige skoler i Barcelona, som professor ved ELISAVA (universitetsgrad og træningscyklus) og meddirektør for postgraduate in Digital and Interactive Design på IDEP. Laus Jury 2014 i kategorien studerende. Vinder af Gràffica-prisen med Muuu-kollektivet.

modtagere

Design studerende, arkitekter, fotografer, illustratører og andre annoncer og andre fagfolk, der har brug for at arbejde og lægge grafiske dokumenter og præsentationer. Der kræves et minimum af Mac-viden.

Dette er ELISAVA (ES) fra ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN på Vimeo.

adgang

Registreringsanmodning

For at anmode om registrering skal du:

  1. Udfyld alle personlige data (som de vises på dit pas eller det nationale identitetsdokument) og kontaktoplysninger på online-ansøgningsskemaet.
  2. Vedhæft følgende dokumentation: Scanner af gyldigt pas, hvis du er udlænding eller, scanner af DNI, hvis du har spansk statsborgerskab eller et EU-land, i PDF-format.

Efter afslutningen af registreringsanmodningen genererer systemet et brugernavn og adgangskode, som du skal overvåge og betale via vores hjemmeside; Du vil også modtage dem i din e-mail, hvis du ikke modtager dem, skal du skrive til: optagelser @ ELISAVA .net.

Bemærk: Brug venligst en gyldig e-mail-adresse, der er forskellig fra "hotmail", ellers kan vi ikke bekræfte anmodningen. For at garantere sikkerheden og fortroligheden af dine data skal du kun bruge den e-mail-adresse, der er registreret i din registrering, til at kontakte Admissions @ ELISAVA .net

Registreringsfrister

  • Studerende med EU-statsborgerskab, islandsk, Liechtenstein, Norge eller Schweiz: Hvis der er ledige pladser op til 4 arbejdsdage før kursusstart.
  • Udenlandske studerende uden EU-nationalitet *: Hvis der er ledige pladser op til 10 arbejdsdage før kursusstart.

* For kurser med en varighed på mindre end 3 måneder er et studievisum ikke nødvendigt. Du skal dog tjekke med det spanske konsulat i dit land, om et turistvisum er nødvendigt, eller hvis du skal overholde en særlig procedure.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Læs mere

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Minimer