Kursus - generel english

Crest Schools of English

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - generel english

Crest Schools of English

Hvorfor General engelsk?

Vores General engelsk klasser er designet til studerende, der ønsker at udvikle alle deres sprogfærdigheder: læsning, skrivning, lytte og tale. General engelsk klasser vil også hjælpe dig til at forbedre din grammatik, udtale og flydende. Klasser er tilgængelige for alle niveauer fra begynder til færdigheder.

Hvad kan jeg forvente af klasser?

Vores erfarne lærere vil overvåge dine fremskridt gennem dine studier og vil tildele hjemmearbejde for at bidrage til at konsolidere din læring. Vi har en række af selv-adgang undervisningsmaterialer og en online e-learning student zone, så du kan fortsætte med at studere uden klasse i din fritid.

Hvad sker der efter mit kursus?

Studerende, der afslutter deres kursus tildeles et Crest skoler engelsk certifikat, som viser længden af ​​dine studier og niveauet opnået. For at hjælpe dig med at konsolidere din læring efter kurset er slut, vil vi holde din e-learning konto åben i et stykke tid, så du kan fortsætte med at få adgang til eksempler på lektioner efter din sidste dag i skolen. Vi vil også invitere dig til at deltage i vores Crest alumner, som vil give dig løbende, ubegrænset adgang til vores online blog og nyhedsbrev, med nyttige råd, sjove spil for at øve dit engelsk og andre ressourcer i lokalsamfundet.

Er der eksamener jeg kan tage?

Studerende, der ønsker at tage en internationalt anerkendt eksamen for at demonstrere deres sproglige niveau kan tilmelde sig prøven i skolen. Crest skoler engelsk er tilknyttet London Crest Open Centre, som er en af ​​de største Cambridge ESOL og Trinity College Undersøgelse centre i Storbritannien. Cambridge ESOL Eksamen er anerkendt i hele verden og er en værdifuld anerkendelse af dine sproglige evner. Trinity College Gese eksamener er ideelt for studerende, der gerne vil et certifikat for at vise deres sproglige niveau i tale og lytte. For studerende, der udvikler sig til videre uddannelse, kan du også ønsker at tilmelde dig IELTS eksamen, der er anerkendt af universiteter over hele kloden.

Hurtige fakta

  • Minimum alder: 16 -: nybegynder til sprogfærdighed (A1 - C2) - Undervisning: 6 - 30 timer om ugen - Startdato: når som helst - Bane Længde: fleksibel - ideel til: studerende, der ønsker at øge deres samlede niveau i engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Edgware, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Edgware, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen