Kursus - finansiel english

Crest Schools of English

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - finansiel english

Crest Schools of English

Hvorfor studere for Cambridge ICFE?

Disse klasser er ideelle til økonomi og regnskab fagfolk, der ønsker at arbejde på deres industri-specifikke sprogkundskaber. Studerer til Cambridge ICFE giver fagfolk mulighed for at studere og praktisere engelsk i en bred vifte af regnskabs-og finansielle sammenhænge, ​​selv om de studerende vælger ikke at tage den afsluttende eksamen.

Da kurset er baseret på realistiske tekster, emner og opgaver, der findes i det daglige arbejdsliv af de beskæftigede i en regnskabs-og finans rolle, vil ansøgere opdage, at de er bedre i stand til at fungere i praktiske situationer, såsom møder og diskussioner af finansiel karakter, hvor de har klart at udtrykke meninger.

De vil også være i stand til bedre at forstå tekster af forskellige typer, herunder regnskaber, tidsskriftsartikler, breve, rapporter og forslag.

Hvad er løbet ud?

Den ICFE Kurset er en kort, intensivt kursus, der er fokuseret på at forberede dit sprog og undersøgelse færdigheder til det internationalt anerkendte Cambridge ICFE eksamen.

Følgende liste er en illustration af nogle af de områder fremhævede i Cambridge ICFE: - Financial Reporting - Company finansielle strategi - Risikovurdering og-analyse - Investment Banking - Etiske standarder indenfor Regnskab - regnskabsstandarder - inddrivelse af gæld - regnskabs software pakker og IT - Revision - Aktiver og firmavurderinger - Budgetmæssige processer - økonomiske faktorer / tilstande / prognoser i visse markeder / sektorer - Forensic Accounting - bank-og forsikringssektoren ICFE vurderer sprogkundskaber i forbindelse med finansiering og regnskab. Undersøgelsen fastsat på niveauer B2 (højere mellemniveau) og C1 (avanceret) i den fælles europæiske referenceramme for Moderne Sprog (CEF). Succes på C1-niveau kan anvendes som bevis for niveauet af sprog er nødvendigt for at arbejde på en ledelses-eller professionelle niveau eller for at følge en akademisk studie på universitetsniveau. Dette dækker niveauer i Cambridge First Certificate på engelsk (FCE) og Certificate in Advanced English (CAE), og svarer til båndene 5,5-7,0 af IELTS.

Prøven består af fire papirer: Læsning (75 minutter), skrivning (75 minutter), lytte (ca. 40 minutter) og tale (cirka 16 minutter).

Kursusdatoer

  • 10 februar 2014 - 31 marts 2014 - 02. juni 2014 - August 4, 2014 - 6 oktober 2014 - 01. December 2014
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Edgware, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Edgware, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen