Kursus - Digital Design

Vancouver Film School - VFS

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Kursus - Digital Design

Vancouver Film School - VFS

Som Digital Designer, kan du lide at organisere information og præsentere det som en visuel oplevelse, opbygge en følelsesmæssig forbindelse med dit publikum. I Vancouver Film School Digital Design program, du lærer at bruge grafisk design og computer-genereret billedsprog til at formidle et budskab, der hjælper uddanne, overtale, og / eller underholde dit publikum. Der er tre hovedområder Digital Design karriere.

Kommunikation Design

Kommunikation Design (aka Grafisk Design) kombinerer en forståelse af farve, type og sammensætning med et publikum-centreret markedsføring tilgang til at formidle et bestemt budskab (ligesom sociale årsager eller markedsføring af produkter) til en målrettet gruppe. Du vil arbejde på projekter, der omfatter logo design, reklame og print og emballage design.

Interaktiv Design

Interactive Design (aka User Experience Design) fokuserer på at opfylde de behov og ønsker af de mennesker, der interagerer med et produkt eller en service, samtidig med at formidle en mærkevare besked. Samspillet kan foregå via hjemmesider, apps til mobil eller andre touch-skærme. Dine projekter vil involvere designe brugergrænsefladen (aka UI design), persona udvikling, og den overordnede brugeroplevelse (UX) design.

Motion Design

Motion Design (aka Motion Graphic Design) fusionerer video-optagelser med lyd og 2D eller 3D-animation til at skabe illusionen af ​​bevægelse. Motion designere er ansvarlige for titelsekvenser, online grafik, samt visuelt forbedrede spillefilm, reklamefilm og videoer.

Start datoer:

  • 5 januar, 2015 - 4 maj 2015 - August 31, 2015

Du opgradere med:

  • Et Diplom i Digital Design. - En portefølje fremvisning dit arbejde. - Adgang til VFS Alumni Directory og Job Board.

Program Krav

Vellykket afslutning af VFS Foundation Visual Art & Design program - ELLER - En portefølje af digital og visuel arbejde, herunder en kombination af fotografering, lyd, video eller interaktive værk (højst 12 stykker). Porteføljen skal vise, at du er fortrolig med forskellige typer af visuel arbejde (f.eks print design, webdesign, etc.), og at du ikke er begrænset til at arbejde i et område af design.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen