Kostume design spiller en vigtig rolle i at skabe det visuelle i filmen. Kostume designer er ansvarlig for hver eneste detalje, afslører billedet af helten, men vigtigst af alt - for den kunstneriske billede af et billede eller en teaterforestilling, og dens overensstemmelse med den æra, hvor handlingen finder sted. Costume studere visuelle og dokumentariske materiale til hvert eneste billede er enig med direktøren og direktør for stilistiske enhed, kommer op med kostumer, godkender og skaber dem.

Programmet er rettet mod udviklingen fakultet kostume designer af den nye formation, som ikke kun ejer teknologiske dygtighed, men også forstår de snørklede af film, i stand til at arbejde i et team.

Kollaborativ læring

Gennem hele uddannelsen, er de studerende arbejder aktivt med andre afdelinger på Studenterprojekter under ferier. Skolen holdt et fælles forelæsninger og masterclasses fra branchefolk, ture på sættet, som er ansvarlig for tilrettelæggelsen af ​​Career Center.

Porfolio

I løbet af fire semestre, er studerende arbejder på et koncept kostume til filmprojekter i forskellige genrer og stilarter, som er grundlaget for porteføljen. Speciale projekt bliver kendetegnende for kandidat viser al sin viden og kompetencer til at arbejde på en rigtig filmprojekt.

Praksis

Efter resultaterne af evaluering af ydeevne og portfolio dannede kandidater øve på de nuværende filmprojekter, samt fortsætte med at samarbejde med de Skoleprojekter Career Center.

Indgang test

Om optagelse på skolen, skal udfylde et ansøgningsskema og bestå et interview. At interviewe dig nødt til at forberede en portefølje af arbejde demonstrere evnen til at tegne og arbejde med farve. Som en del af interviewet kurator vil vurdere din interesse i erhvervet, at forstå det grundlæggende (grundlæggende kendskab til historie kostume, evaluering af Costume din yndlingsfilm, etc.)

Se 9 flere kurser fra Moscow Film School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Price
110,000 RUB
semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date